Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Lorenz Assignon geçen yıl başında çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Ona rağmen takımı Temmuz ayında 4 yıllık sözleşme verdiler. O transfer öyle kolay olacak bir iş değil. Bir de çapraz koparan adamdan uzak durmak lazım.
boeyde koparmıştı hatta ameliyat izi de vardı

Madem artık bekimiz yok bizde artık full hücum yaparız :D

..................................Muslera................................
.............Sanchez.......Nelsson..........Apo............
Barış.............Torreira...........Demirbay............Kerem
.....................................Mertens................................
...........................İcardi.................Zaha......................
3'lü kağıt üstünde iyi duruyor ama pratik gerektirdiği için oynayacağımızı pek sanmıyorum ama oynayacak olsak 1 transfere kadro tamamlanırdı.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Torreira - Kaan - Rıdvan
Zaha - Icardi - Kerem​

Boey buradan dönüş olmaz gider kim gelire beklemek lazım. Tuchel'in açıklaması normal bu gün gitse bile Almanya'ya resmi imza yarına kalır

Kimi alırı bilmiyorum ama atlet özellikle oyuncu olmasını çok isterim. Barış Alper ve Boey'in kısıtlı yeteneklerine rağmen bir noktaya gelmesi fiziksel güçleri ve atletizmleri sayesinde oldu. Tüm takımı bu tip kuralım demiyorum ama sahadaki 10 oyuncudan en az 5'i bu seviyede olmalı.

IMG_4744.webp

25 boey + 7 tete sıcak para gelse Şl den alınan paradan çok daha fazla olur 32 milyon euronun 20 milyon eurosuna bence sağ sol bek ve iyi bir orta saha alınabilir.Hayırlısı.

Umarım Angelino'nun opsiyonunu kullandırıp bizim üzerimizden transfer etmezler.

Direkt Redbull ile anlaşıp alsınlar bizi karıştırmasınlar.

Erden Timur'u Bayern'e karşı duruşundan dolayı tebrik ediyorum istediğini koparana kadar devam ediyor

Eğer başka bir yönetici Abdurrahim Albayrak olsaydı 10 ile kapıyı açarlar 15'e filan bitirirlerdi oyuncuda gitmek istiyordu

Ama ne yapıyorsak adamlar her geçen saat fiyat yükseltiyor büyük iş oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt