Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord rahat 7-8 verebilir zaten elindeki adamı 30 milyona okutmadan almazlar
Feyenoord o twentedeki faslı çöpü bile çingene pazarlığıyla almıştı diye hatırlıyorum Orkun'u 25'e sattıktan sonra.Cimri kulüp belli ki geçen sene de sinisterra'yı o paraya satıp saçma sapan birine 5m vermişlerdi

A Spor'da Okan hocayı eleştiriyolar takımı şampiyon yapan kendisi değilmiş yıldız oyuncularmış geçen sene yav :D İsmail hocayı da övüyolar :D Moderatör Bayern Münih maçlarını derbi istatistiklerini verdi o zaman Kopenhag maçını niye kazanamadı Galatasaray diye soruyolar :D Moderatör Nordsjaelland'ın 6-1 yendiği Ludogorest'e karşı isabetli şutları olmadan Ludogorets'in 2-0 yendiğini keşke sorsaydı yav :D Fb geçen sene şampiyon olurmuş ama derbileri kazanamıyomuş İsmail hoca geldi derbileri kazanmaya başladı diyolar :D

Feyenoord o twentedeki faslı çöpü bile çingene pazarlığıyla almıştı diye hatırlıyorum Orkun'u 25'e sattıktan sonra.Cimri kulüp belli ki geçen sene de sinisterra'yı o paraya satıp saçma sapan birine 5m vermişlerdi
Bilançoları iyi ama adamlar uyanık, ucuza almaya çalışıyor.

siyahi beklerde zaten orta açma sorunu oluyor orta açsın istiyorsan Avrupa'lı alacaksın ama onlarda da tempo olmuyor öyle işte , İspanyol bekler iyi orta açıyor en iyi açanlardan birini aldık gördük burda.

Tete 6 teklif gelseydi kemiksiz şuan uçaktaydı

Bilançoları iyi ama adamlar uyanık, ucuza almaya çalışıyor.
Aynen öyle.O yüzden zaten biz istersek bize gelir diye düşünüyorum , Feyenoord'un bu transfer politikası işin müzakareye dönmeyeceğini de gösteriyor.Zaten güncel durumda ben sanmıyorum ki bizle Feyenoord arasında bir futbolcu Feyenoord'u seçsin.

A Spor'da Okan hocayı eleştiriyolar takımı şampiyon yapan kendisi değilmiş yıldız oyuncularmış geçen sene yav :D İsmail hocayı da övüyolar :D Moderatör Bayern Münih maçlarını derbi istatistiklerini verdi o zaman Kopenhag maçını niye kazanamadı Galatasaray diye soruyolar :D Moderatör Nordsjaelland'ın 6-1 yendiği Ludogorest'e karşı isabetli şutları olmadan Ludogorets'in 2-0 yendiğini keşke sorsaydı yav :D Fb geçen sene şampiyon olurmuş ama derbileri kazanamıyomuş İsmail hoca geldi derbileri kazanmaya başladı diyolar :D
Fbliler çıkmıs ekrana yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt