Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.615
- 29.086
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feyenoord rahat 7-8 verebilir zaten elindeki adamı 30 milyona okutmadan yenisini almazlaröyle olsa bile feyennord zaten 50 taksitle 5 milyona almaya çalışır o yüzden biz alırız her türlü
69 gün bişey değil ya3-4 aya dönmüş kopma değildir o büyük ihtimalle
Feyenoord o twentedeki faslı çöpü bile çingene pazarlığıyla almıştı diye hatırlıyorum Orkun'u 25'e sattıktan sonra.Cimri kulüp belli ki geçen sene de sinisterra'yı o paraya satıp saçma sapan birine 5m vermişlerdiFeyenoord rahat 7-8 verebilir zaten elindeki adamı 30 milyona okutmadan almazlar
bradley locko.Assignon gibi sol bek varsa onu da alalım aslında Assignon + Locko aslında güzel olabilir.
Boey 30'a satıp ikisini 14-15 m euro çözebiliyorsak müthiş iş olur.bradley locko.
Kopma falan değildir kopmada 6 ay oluyor dönüş 60-70 güne dönmüş oyuncu.Assignon'un carprazi kopmus. Riskli olmaz mi?
Bilançoları iyi ama adamlar uyanık, ucuza almaya çalışıyor.Feyenoord o twentedeki faslı çöpü bile çingene pazarlığıyla almıştı diye hatırlıyorum Orkun'u 25'e sattıktan sonra.Cimri kulüp belli ki geçen sene de sinisterra'yı o paraya satıp saçma sapan birine 5m vermişlerdi
Aynen öyle.O yüzden zaten biz istersek bize gelir diye düşünüyorum , Feyenoord'un bu transfer politikası işin müzakareye dönmeyeceğini de gösteriyor.Zaten güncel durumda ben sanmıyorum ki bizle Feyenoord arasında bir futbolcu Feyenoord'u seçsin.Bilançoları iyi ama adamlar uyanık, ucuza almaya çalışıyor.
Fbliler çıkmıs ekrana yaniA Spor'da Okan hocayı eleştiriyolar takımı şampiyon yapan kendisi değilmiş yıldız oyuncularmış geçen sene yavİsmail hocayı da övüyolar
Moderatör Bayern Münih maçlarını derbi istatistiklerini verdi o zaman Kopenhag maçını niye kazanamadı Galatasaray diye soruyolar
Moderatör Nordsjaelland'ın 6-1 yendiği Ludogorest'e karşı isabetli şutları olmadan Ludogorets'in 2-0 yendiğini keşke sorsaydı yav
Fb geçen sene şampiyon olurmuş ama derbileri kazanamıyomuş İsmail hoca geldi derbileri kazanmaya başladı diyolar
![]()
Bunu FT hocamın son senesinde ya da Okan hocanın geldiği ilk sezonda da istiyorduk sanki