Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Locko geldi, Assignon tamam, Blas her an açıklanabilir, Kamada yolda, Dybala gelirim dedi.

Takipte kalın!

Locko geldi, Assignon tamam, Blas her an açıklanabilir, Kamada yolda, Dybala gelirim dedi.

Takipte kalın!
follow-white-background.gif

assignon'a pek ısınamadım...
niye böyle oldu, iyi gibi de gözüküyor sanki ama
Assignon iyi oyuncu Boey'in bize geldiği halinden daha iyi durumda hatta şuanda ama tarz olarak Boey'den farklı Boey defansif bir bek ama Assignon hücumu güçlü bir bek. Hızlı ve tempolu ama Boey gibi bir defans canavarı değil yani ligde belki özellikle hücum meziyetleri yüzünden daha faydalı bile olabilir ama rakibi sindiren bir Boey olayı beklememek lazım.

Blas'ı yazında istemiştik muhtemelen limitlere takıldık şu an oynamaması fırsat tabi yönetim ve hoca onay verdiyse bir şey demem itirazım olmaz.

senanın istatistiklerde baya iyi doğru oyuncu profilindeyiz ama assignon hücumu ile öne çıkıyor

Takimi tasiyan yabancilar

1 Muslera 37
2 Boey 23
3 Nelsson 25
4 Sanchez 27
5 Torreira 27
6 Zaha 31
7 Mertens 36
8 Icardi 30

Boey'den sonra yaz dönemi Nelsson'a veda edecegimiz gün gibi ortada ve Mertens futbolu birakacak. Yani burada toplam 6 yabanci kalacak. Bu demek oluyor Angelino, Ndombele, Oliveira, Tete, Ziyech ve Bakambu en gec yaza gönderilmis olursa tam 6 yabanci transferi yapilacagi. Muslera'nin devam edecegini varsayiyorum.

Tutacak genc sag ve sol beki simdi alirsak elimiz epey rahatlar.
Rafa Silva'ya Mertens ikamesi olarak gidilmeli.
Sonrasinda 8 numara alinmali.

Solda Kerem ve Icardi banko, bundan sonra skor yükünü tasiyacaklarini varsayiyoruz. Sagda bu durumda Zaha veya Baris'i oynatabiliriz. Ortada Silva-Mertens rotasyonu yeterli. Forvette Icardi'nin yanina veya yoklugunda Zaha-Baris dönüsümlü, en kötü Bakambu bir kac macta oynatilabilir. Hoca Ziyech'ten faydalanirim diyorsa hücum zaten tamam derim.

Sonuc olarak sag bek, sol bek, 8 numara ve 10 numara ile transferi bitirmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt