Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.317
- 30.148
- 1.988
Assignon'un rakamlar fena değil.
Boey neymiş la öyle içinden geçmiş defansif anlamda hepsinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assignon'un rakamlar fena değil.
Torreira KaanMuslera
Assignon - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Locko
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Bizim güçlü oyunumuzda Boey'in katkısı en az %30-35 eksikliğini net hissedeceğiz ama minimuma indirmek lazım.Boey neymiş la öyle içinden geçmiş defansif anlamda hepsinin
Biri defansif biri ofansif oyuncu dengeli olur
Locko geldi, Assignon tamam, Blas her an açıklanabilir, Kamada yolda, Dybala gelirim dedi.
Takipte kalın!
Assignon iyi oyuncu Boey'in bize geldiği halinden daha iyi durumda hatta şuanda ama tarz olarak Boey'den farklı Boey defansif bir bek ama Assignon hücumu güçlü bir bek. Hızlı ve tempolu ama Boey gibi bir defans canavarı değil yani ligde belki özellikle hücum meziyetleri yüzünden daha faydalı bile olabilir ama rakibi sindiren bir Boey olayı beklememek lazım.assignon'a pek ısınamadım...
niye böyle oldu, iyi gibi de gözüküyor sanki ama
15’e gitmiş yazın ara dönemde kaça bırakırlar senceBlas'ı yazında istemiştik muhtemelen limitlere takıldık şu an oynamaması fırsat tabi yönetim ve hoca onay verdiyse bir şey demem itirazım olmaz.
Oynatmıyorlar kiralık + opsiyonla bırakabilirler veya en az zararla elden çıkarmaya çalışabilirler orası bilemiyorum.15’e gitmiş yazın ara dönemde kaça bırakırlar sence![]()
olumsuz verdiğini direk çekip alalım değil misenaya mı assignon mu diye torente soralım