Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boeyi satan yönetim, alternatifini hazır etmistir

Dubüa nın kontratı hala devam etmekte .Bu şekildeyken bu sene faydalanmak mantıklı.Kanına girip şampiyonluk için deyip almak lazım Başak’a da 200 bin Euro atıp çekmek lazım.Sap bek de gelse sol belde gelse ne vereceğini bildiğin bir adam hemde senin

Ulan inşallah Boey den gelen parayı Rıdvan zeki gibi yerli çöpler için harcamayız. Yatırımlık adam alırız

Assignon iyi oyuncu Boey'in bize geldiği halinden daha iyi durumda hatta şuanda ama tarz olarak Boey'den farklı Boey defansif bir bek ama Assignon hücumu güçlü bir bek. Hızlı ve tempolu ama Boey gibi bir defans canavarı değil yani ligde belki özellikle hücum meziyetleri yüzünden daha faydalı bile olabilir ama rakibi sindiren bir Boey olayı beklememek lazım.
Bende isinamadim ama oyun tarzindan dolayi degil de 24e yaklasmis ama oynadigi mac sayisi baya dusuk. O yuzden isinamadim

Bu arada Lorenz Assignon geçen yıl başında çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Ona rağmen takımı Temmuz ayında 4 yıllık sözleşme verdiler. O transfer öyle kolay olacak bir iş değil. Bir de çapraz koparan adamdan uzak durmak lazım.
Nurullah çarpraz koparanlar konusundaki engin bilgin artık beni dehşete düşürüyor. Bu da mı koparmış yaw. Kimi beğensem gelip çarprazı yok yazıyon. Üzüldüm şimdi.

Bu seneyi Boey ile kotardik, önümüzdeki yaza Nelsson, Zaniolo ve Yunus'tan gelecek önemli paralara rahatiz. Hem sampiyon olunmali hem yolumuza bakmak icin ileride satacagimiz adamlar almaliyiz. Profil belli. Sag bek, sol bek ve orta sahaya genc adamlar alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt