- 16 Haziran 2010
- 202.586
- 154.318
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortada olurum kral40 a fit miyiz rengim
Rennes febe maçını izlemedikleri için istemiyorlarBlas neden istenmiyor ?
Boey in kayseri maçını izletsek 30 küsür edermi bu derlerdi kesinBi maca bakarak o gelsin bu gelsin. Videosu olan tum topcular gelsin o vakit. Kötu videosu olan topcu 0.1% dir dunyada
Bende isinamadim ama oyun tarzindan dolayi degil de 24e yaklasmis ama oynadigi mac sayisi baya dusuk. O yuzden isinamadimAssignon iyi oyuncu Boey'in bize geldiği halinden daha iyi durumda hatta şuanda ama tarz olarak Boey'den farklı Boey defansif bir bek ama Assignon hücumu güçlü bir bek. Hızlı ve tempolu ama Boey gibi bir defans canavarı değil yani ligde belki özellikle hücum meziyetleri yüzünden daha faydalı bile olabilir ama rakibi sindiren bir Boey olayı beklememek lazım.
Nurullah çarpraz koparanlar konusundaki engin bilgin artık beni dehşete düşürüyor. Bu da mı koparmış yaw. Kimi beğensem gelip çarprazı yok yazıyon. Üzüldüm şimdi.Bu arada Lorenz Assignon geçen yıl başında çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Ona rağmen takımı Temmuz ayında 4 yıllık sözleşme verdiler. O transfer öyle kolay olacak bir iş değil. Bir de çapraz koparan adamdan uzak durmak lazım.
herif 21 yaşında prof olmuş rengim zatenBende isinamadim ama oyun tarzindan dolayi degil de 24e yaklasmis ama oynadigi mac sayisi baya dusuk. O yuzden isinamadim
Rennes febe maçını izlemedikleri için istemiyorlar
Iste buda negatif bakmamdaki sebeplerden. Bilemedim, izleyenler daha dogru yorumlarherif 21 yaşında prof olmuş rengim zatendrogbagillerden yani
Uğurcan Cakir Gs de gibi hissediyorum acikcasi affiniza sığınarak
Gelirse bana ne alcsnbi sus be