Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazio geçenlerde 6 aylık sözleşmesi kalan Kamada'ya 10 m euro fiyat çekmişti Barış Alper için 50 m euro fiyat çekin.
40 veren 45 de verir. Mottomuz bu40 a fit miyiz rengim
Ben öyle bir şey yazmadım. O senin histerin. Benim için toplam maliyet önemli. 4 maaş 2+1 opsiyonlu kontrat yaparsın sorun yaşamazsın. Bu işin inceliklerini kulüp benden iyi biliyor ki Ziyech, Angelino ve Ndombele ile risksiz kontratlar yaptı.
Lazio geçenlerde 6 aylık sözleşmesi kalan Kamada'ya 10 m euro fiyat çekmişti Barış Alper için 50 m euro fiyat çekin.
Assignon iyi locko yu bilmiyomlocko ve assignonu izlediniz mi
iyi mi bunlar
Umarım yönetim Boey konusunda hazırlıksız yakalandı vs goygoyları Ali Naci’nin vs kolpasıdır.
Çünkü Boey’in gidişi 3 Ekim günü belli oldu. Ama devre arası, ama sezon sonu kapının çalınacağı belliydi. Hazırlık yapmadıysan, B planı uygulamadıysan bu aptallık seviyesinde bir iş olur.
Ayrıca umarım Nelsson, Zaniolo vs olaylarından da ders çıkartılmıştır. Değerini bulan oyuncuyu satacaksın, küstürmenin alemi yok
Ee buradaki verilere göre yanlış okumadıysam
Lockonun istatistikler korkunç iyiAssignon iyi locko yu bilmiyom
Kopardığına emin miyiz 69 günde geri dönmüş 11 maç kaçırmış sadece.Bu arada Lorenz Assignon geçen yıl başında çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Ona rağmen takımı Temmuz ayında 4 yıllık sözleşme verdiler. O transfer öyle kolay olacak bir iş değil. Bir de çapraz koparan adamdan uzak durmak lazım.
Ama bu Van dickKopardığına emin miyiz 69 günde geri dönmüş 11 maç kaçırmış sadece.
Bu da pozitif bir örnek olsun:
Ekli dosyayı görüntüle 231983