Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım yönetim Boey konusunda hazırlıksız yakalandı vs goygoyları Ali Naci’nin vs kolpasıdır.

Çünkü Boey’in gidişi 3 Ekim günü belli oldu. Ama devre arası, ama sezon sonu kapının çalınacağı belliydi. Hazırlık yapmadıysan, B planı uygulamadıysan bu aptallık seviyesinde bir iş olur.

Ayrıca umarım Nelsson, Zaniolo vs olaylarından da ders çıkartılmıştır. Değerini bulan oyuncuyu satacaksın, küstürmenin alemi yok

Boey satışından sonra oyuncusuna 5 isteyen takım 10 isteyecektir.

Assignon biraz vitaminsiz duruyo yoksa bana mi öyle geliyo, assuncao vibes aldim

Umarım yönetim Boey konusunda hazırlıksız yakalandı vs goygoyları Ali Naci’nin vs kolpasıdır.

Çünkü Boey’in gidişi 3 Ekim günü belli oldu. Ama devre arası, ama sezon sonu kapının çalınacağı belliydi. Hazırlık yapmadıysan, B planı uygulamadıysan bu aptallık seviyesinde bir iş olur.

Ayrıca umarım Nelsson, Zaniolo vs olaylarından da ders çıkartılmıştır. Değerini bulan oyuncuyu satacaksın, küstürmenin alemi yok

O durumun kolpa olduğu öyle belli ki. Her pozisyonda oyuncuların ağır sakatlıkları veya öngörülemeyen sorunlara karşı potansiyel oyuncular çoktan bellidir. Her oyuncunun yerine bir transfer alternatif planı olduğuna adım gibi eminim. Son dakikada Football Manager Database'inden oyuncu aramak bizim kalibremizdeki kulüplerin yapacağı iş değil.

Blass sezon başı gelse çoğu kişi bayılırdı şimdi neden sallanıyor anlamadım ki bence gelmez yani uygun fiyata

Bu arada Lorenz Assignon geçen yıl başında çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Ona rağmen takımı Temmuz ayında 4 yıllık sözleşme verdiler. O transfer öyle kolay olacak bir iş değil. Bir de çapraz koparan adamdan uzak durmak lazım.
Kopardığına emin miyiz 69 günde geri dönmüş 11 maç kaçırmış sadece.
Bu da pozitif bir örnek olsun:
1706279709323.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt