Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve şunuda unutmayalım boeyin bu paralara gittiğini ve Bayern gibi takımın aldığını gören her genç yetenekli topçu gelmek ister artık çünkü burada kendini ileriye atmak için bir şans olduğunu bilir gelir ve kendisini gösterir bizde kazanırız onlarda

burada adı geçmişti

samardzic mi blas mı

ikisini de bilenler kıyaslasın bakalım

Ve şunuda unutmayalım boeyin bu paralara gittiğini ve Bayern gibi takımın aldığını gören her genç yetenekli topçu gelmek ister artık çünkü burada kendini ileriye atmak için bir şans olduğunu bilir gelir ve kendisini gösterir bizde kazanırız onlarda
Taraftarın tek kalemde herkese oyuncu değil hoca değil dediğini bilmesinler yeter

Tek transferle zor is ayni isten 2 3 adam daha yollarsan ozaman dedigin olur tercih meselesi olursun daha dusuk bedele ve daha buyuk takim varken tercih edilirsin umarim bir iki oyuncu daha yollariz ve iyi oynarlar da onumuz acilir

GEwmesRXoAApWF4

Bu konuda hemen gaza gelmemek lazım diye düşünüyorum. Boey'in standart dışı bir örnek olması da oldukça muhtemel. Neticede buraya kendi çabası ile geldi. Kim Torrent döneminde Boey'den böyle bir patlama bekliyordu?
Bize en az 3-4 örnek lazım ki genç futbolcular için "burası benim için tepedeki 5-6 kulüp için kapı olabilir" diye düşündürsün.

Taraftarın tek kalemde herkese oyuncu değil hoca değil dediğini bilmesinler yeter
İşte buna deleiiyorum ben evde maç izliyoruz kardeşimde aynı mesela yeni jenerasyon taraftarlarımız malesef sabırsız hemen ıslıklama peşinde tamam bak bende çığrından çıkıyorum kaçtane kumanda kırdım kerem yüzünden renktaş ama bu adamlara güvenmek lazım Okan buruk erden Timur dursun Özbek ve oyunculara güvenmek lazım Zaha konusu mesela adam hayatını premier ligde geçirmiş bi anda bilmediği bir ortama geliyor alışamaması normal yahu 20 yaşında askere gittiğimde 1 ay kendime gelemedim ben adam ömrünü orda geçirmiş hemen gelir gelmez tüü kaka çöp muamelesi çekiliyor

Abdülkerim için red yanıtı alan Bayern yetkilileri Arda Kizildag‘ya yöneldi

Şimdi hem sağ bek hem sol bek hemde 10 numara mı alacağız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erinç Bilican: "Galatasaray ve Bayern Münih arasında Boey pazarlığı sırasında sanırım bir hazırlık maçı organizasyonu yapılmış. Sözleşmeye koyulmuş diye bir bilgi geldi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt