Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey gidince atletizm seviyemiz 2 kademe aşağı düşecek acilen 1 tane beke 1 tane orta sahaya atlet adam almamız lazım.

bir şeyler olsa da oturup teori üretsek konuşsak etsek.

satıyoz ediyozda para ve tete gidişi haricinde biraz gelenlerle AVL ve ligde ne olur bundan sonrası muhabbetini yapamıyoruz.

boş boş tivitter kasışları paylaşılıyor

Burhancan Terzi: "Bu sabah 23 m euro kemiksize dayandı Galatasaray 30 m euro kemiksizin yanındaydı son elde ettiğim bilgi Galatasaray 28 m euro kemiksizi alacak çok kolay bonus maddesiyle 5 m euro kazanacak 28+5+2+5 diye uzuyor 40 m euro'ya kadar kazanç sağlabilir."

f37345926d1717730cab71e09ea24f6f.jpg

Bunu kastettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be bu neymiş yaw

Ben yeni mesajları biliom bi tek

şimdi biraz düşündümde boey okadarda iyi topçu değildi :(

Burhancan Terzi: "Sürecin bu kadar uzamasındaki bir sebep Mazraoui'ymiş onu da teyitledim ciddi anlamda masada tartışılmış."

Kemiksiz kelimesinden sonra Versatil kelimesi yayılacaktır tivitlerde sanki ..

Bundesliga yi sevmem, Dortmund'un maclarina denk gelirsem arada izlerim sadece. Bayerni desen hic sevmem. Kendi ligindeki takimlarin tüm iyi oyuncularini topluyorlar her sene sampiyon oluyorlar, heves birakmiyorlar. Boey'den dolayi ama 3-5 macini izlerim en fazla. :)

Emre Kaplan: "Minimum 28 ama Galatasaray'ın kasasına 32-33 kesin girecek gibi diğer bonus maddeleriyle dahada fazlası olabilir."

Bayern’e ne gibi bonuslar koydurmuş olabiliriz ki

Aklıma gelenler:

Belirli MT Mac sayısı
Asist sayisi
Sampiyonlar ligi kupası bonusu
Belirli 11 sayısı
İlk senesinde Bundesliga şampiyonluğu bonusu

Aklima gelenler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt