Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisinin savunmasi hizi iyiyse o gelsin hucum bek lafindan angelino yuzunden nefret ettim bekin asli gorevi savunma once onu yapsin sonrasi arti zaten bizim takimda hucum yapmayani doverler ite ite hucumu ogretiriz boeye bile ogrettik oncelik savunma sacma sapan kademe hatalarindan les takimlardan gol yemek istemiyorum

yalan bu istatistikler
senaya rakip sahada top kazanmada 171. sırada ligde ve en sonlarda

6F06F1A6-048A-4EB1-8A08-92ACFD6F2E85.webp

Bu bedellerde oyuncu satabilmek gerçekten önemli. Yaz transfer döneminde bonservis hakkımızın çoğunu İcardi ye harcayınca geri kalan oyunculara bonservis ödeyemeyecek duruma geldik. Anca şampiyonlar ligine katılınca Davinson transfer edildi bonservisiyle

Fena mı olurdu Nelsson-Boey-Barış gibi oyuncuları bu bonservisler ile göndererek transfer döneminde istediğimiz oyuncuya parayı bastırıp alsak

Kaynak ne birader sürekli birşeyler ufurup duruyorsun. Hoş olmuyor.

mahmut alparslan
aspor bi 10 dakka önce

rıdvanın alternatifiymiş

çok ciddi ilgileniyor dedi

hatta ona kalsa onu hemen getirirmiş

meloda çok iyi futbolcu bilgisi var dedi

bizde kaynaksız duyum olmaz ufukcuğum ayıp ediyorsun

Birazdan Lyon vs Rennes maçı var. Blas ve Assignon yedek. Normalde 11 başlayan adamların bugün yedek olması önemli bir detay.

Hangisinin savunmasi hizi iyiyse o gelsin hucum bek lafindan angelino yuzunden nefret ettim bekin asli gorevi savunma once onu yapsin sonrasi arti zaten bizim takimda hucum yapmayani doverler ite ite hucumu ogretiriz boeye bile ogrettik oncelik savunma sacma sapan kademe hatalarindan les takimlardan gol yemek istemiyorum
👍👍👍👏👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt