Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acuna gelir sakatlanir yine kazim veya barış oynar başlarım öyle transfere ben. Adam bu sezon 750 dk oynamis 10 mac yapmıyor

esas sorgulanması gereken kısımı kimse söylemiyor,rennes gibi orta halli bir kulübün nasıl güclü altyapısı var ki her sene oyuncular cıkarıp avrupaya satıyor

aynen ajax gibi sporting gibi ,altyapıyı iyi hale getirmedigimiz sürece iyi hale gelemeyiz her anlamda

Barışın oynadığı mevkiler şöyle bir adam için mevki başına 4 m euro desek 6 x 4 = 24 m euro'dan aşağı satılması teklif dahi edilmez.

xxx
Barış - xxx - xxx - Barış
xxx -xxx
Barış - Barış - Barış
Barış​

Biri emolojili tweet atmış ismini Ali Naci yapmış bundan başka kimse yapmaz diye paylaşıyordum son anda fark ettim dünyada Ali Naci kadar emoji kullanan başka kimse yoktur. :asd:

En az 13 Şubata kadar sakat gözüküyor. Saracchi, Onyekuru gibi isimleri artık unutsak mı?
13 subat geldi zaten, çok ciddi sakatlık ddegıl.1 mılyona falan her turlu denerdim,ıyı yeteneklı..bayadır duzenlı oynamış.levante ve boca da..sadece ıyı alternatıf olur..

Forumda her transfer dönemi göz kanatan bir futbolcu bulunup sürekli yazılıyor.
Acuna oynayacağına takım dönüşümlü olarak solbek oynasın takımın yüzde 80i daha iyi oynar bu arkadaştan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rdas yanlış anlama 11 senelik üye olup toplam 36 mesajın var dikkatimi çekti senede 3 mesaj atmışsin içerde miydin😅😅😅

Ertan Süzgün: "Sasha Boey’den bonuslarla beraber 30 milyon Euro üstü bonservis güzel iş.

Galatasaray’ın bu gelirle beraber transferlerde de eli rahatladı.

Başta sol bek olmak üzere takımdaki bazı oyuncuların durumlarına bağlı olarak da diğer mevkiler için temaslar hızlandı."

Barışın oynadığı mevkiler şöyle bir adam için mevki başına 4 m euro desek 6 x 4 = 24 m euro'dan aşağı satılması teklif dahi edilmez.

xxx
Barış - xxx - xxx - Barış
xxx -xxx
Barış - Barış - Barış
Barış​
Bu maç sen ön liberosun desek çıkar oynar. Yapar yani, Barış bu. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt