Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi bir yeri hallederken başka bir yeri patlatıyoruz bu dönem yüzümüz gülmez mi yav

8 maç toplam 750 dk oynamış adamın neyini atalım. Pas verişlerini mi atalım? orta açmaya çalışmasını mı? Götüne vura vura gönderdiğimiz Angelino'dan ne farkı var bu adamın bu sezonunun? Ben bir fark göremedim. Ha pardon varmış angelino 6 yaş daha genç ve şuan da hazır halde.
hocam ben adamı istiyor değilim yanlış anlaşılmasın gelmesin bence de. ama sadece olmamış hallerini kesmek de aşırı yanlış iş. skills videoları ile aynı iş.

Şöyle düşün kestiğin sezonlardaki maçlarda yaptığı olumlu işleri video çekip buraya atsam emek verip uğraşıp kestiğin alanlardaki hiçbir kötü aksiyonu almamış olurdum ve aşırı iyi gözükürdü. Burada da tam tersi

Boey de ilk geldiginde defans olarak kaya gibi degildi ki yav gelistirdi herif kendini bu assignon da da benzeri yasanabilir pek tabi.
Yok zaten, sadece tipi/saclari benziyor diye Assignon'a sicak bakanlar seziyorum ama defansif olarak Boey'e en yakin oyuncu bunlar arasindan Senaya.

hocam ben adamı istiyor değilim yanlış anlaşılmasın gelmesin bence de. ama sadece olmamış hallerini kesmek de aşırı yanlış iş. skills videoları ile aynı iş.

Şöyle düşün kestiğin sezonlardaki maçlarda yaptığı olumlu işleri video çekip buraya atsam emek verip uğraşıp kestiğin alanlardaki hiçbir kötü aksiyonu almamış olurdum ve aşırı iyi gözükürdü. Burada da tam tersi
Kestiğim sezonun hepsi bu sene. 5 maç atmışım herif zaten 8 maç oynamış ve hepsi fecaat. 8 maçın 4ünde devre arası çıkan adamdan video falan da yapamazsın kendimizi kandırmayalım

Angelino aslında iyi bekmiş yol yakınken vazgeçelim. :asd:

Geçen sene Bundesliga'da 10 asist yapmış Angelino'nun tutmadığı yerde fizik olarak sert olmayan İspanya Ligi'nde şuan top oynamayan 32lik bitik sol bekin alınma ihtimali %0'dır. Tam bir kaos transferi olur.
lan post kendi içinde çelişiyor

bundesliga'da 10 asist yapan adam tutmamış işte daha ne olsun

olması gereken alınmış ve tutmamış yani :d

belki bu tutacak

Acunayi fb maçlarında izledim, tam bir çirkef, iyi oyuncu değil bence ama 4 ay içinse idare eder bence.

Geçen sene Bundesliga'da 10 asist yapmış Angelino'nun tutmadığı yerde fizik olarak sert olmayan İspanya Ligi'nde şuan top oynamayan 32lik bitik sol bekin alınma ihtimali %0'dır. Tam bir kaos transferi olur.

Eskidendi o murhancim, İspanya Ligi'nde kemik sesleri geliyor artık, dünyanın en sert ligi olabilir.

vecino v2 yaşanır
acuna için istemiyoruz tagleri başlar

Ee o zaman 8 maç oynamış 4ünde devrede çıkmış adamın tutacağına inanlara orta saha önerim de 2 maç oynamış Pogba'dır. Nasılsa geçmişe kanmayı biliyorsunuz. Florya suyundan içtimi yılan gibi olur da dersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt