Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.036
- 26.865
- 2.988
33 yaşında bek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben senaya tarafındayımSoyle bakinca Assignon biraz tarz olarak Rosier gibi ama ondan daha atletik ve guclu sayilir.
Bu Senaya da tam bir duvar diyorlar kimse kolay kolay gecemezmis onu.
Hangisi daha ucuzsa o alinsin bence.
wonderkid avına çıktım benden mutlusu yokBoey için gözyaşı döktün mü palam
Pıt pıt
hocam ben adamı istiyor değilim yanlış anlaşılmasın gelmesin bence de. ama sadece olmamış hallerini kesmek de aşırı yanlış iş. skills videoları ile aynı iş.8 maç toplam 750 dk oynamış adamın neyini atalım. Pas verişlerini mi atalım? orta açmaya çalışmasını mı? Götüne vura vura gönderdiğimiz Angelino'dan ne farkı var bu adamın bu sezonunun? Ben bir fark göremedim. Ha pardon varmış angelino 6 yaş daha genç ve şuan da hazır halde.
Yok zaten, sadece tipi/saclari benziyor diye Assignon'a sicak bakanlar seziyorum ama defansif olarak Boey'e en yakin oyuncu bunlar arasindan Senaya.
Kestiğim sezonun hepsi bu sene. 5 maç atmışım herif zaten 8 maç oynamış ve hepsi fecaat. 8 maçın 4ünde devre arası çıkan adamdan video falan da yapamazsın kendimizi kandırmayalımhocam ben adamı istiyor değilim yanlış anlaşılmasın gelmesin bence de. ama sadece olmamış hallerini kesmek de aşırı yanlış iş. skills videoları ile aynı iş.
Şöyle düşün kestiğin sezonlardaki maçlarda yaptığı olumlu işleri video çekip buraya atsam emek verip uğraşıp kestiğin alanlardaki hiçbir kötü aksiyonu almamış olurdum ve aşırı iyi gözükürdü. Burada da tam tersi
lan post kendi içinde çelişiyorGeçen sene Bundesliga'da 10 asist yapmış Angelino'nun tutmadığı yerde fizik olarak sert olmayan İspanya Ligi'nde şuan top oynamayan 32lik bitik sol bekin alınma ihtimali %0'dır. Tam bir kaos transferi olur.
Geçen sene Bundesliga'da 10 asist yapmış Angelino'nun tutmadığı yerde fizik olarak sert olmayan İspanya Ligi'nde şuan top oynamayan 32lik bitik sol bekin alınma ihtimali %0'dır. Tam bir kaos transferi olur.