Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.533
- 2.133
- 1.588
avrupa şamiyonası görmüş bir apoyu 40 tan aşağı bırakmayız bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle oluyor mu üstatAngelino ismi çıktığında herkes deli gibi istiyordu
Sonucu gördük
Acuna ya herkes çöp çekiyor
Gelsin
bende bazen sırf @Muhammed Mucahıt renktaşım beğensin diye bir şeyler yazıyorum
forum onun yüzü suyu hürmetine dönüyor
sağolsun likea boğuyor bizleri şımartıyor
Sana kesinlikle katılıyorum ama bu kadar borç sarmalı içerisinde kesinlikle yapılabilecek en iyi olay bu oldu.Boey'in ayrılığı için bir yandan mutluyum bir yandan da üzgünüm. Çünkü Bayern gibi dünyanın en büyük takımlarından birisine gitmesi hem Boey hemde Galatasaray için çok büyük bir prestij. Açıkçası 1 M civarında bir bonservisle gelmiş bir oyuncu için şu anda konuşulan bonservislerde müthiş bir başarı diye düşünüyorum ama işte Boey'in takımdaki rolü ve verdiği güven inanılmazdı. Açıkçası Torreira ile birlikte 11'de gördüğüm an bu maçta yenilsek bile rakibe üstünlük vermeyiz dediğim bir isimdi Boey. İlk yılında epey sıkıntılar yaşamasına rağmen inanılmaz bir dönüş yaparak kariyerini zirveye taşıdı yolu bahtı açık olsun aslan parçasının.
Dünden beri olan acuna mesajlarını okudum bazılarına katılmak ile beraber şunu anlamanızı istiyorum acuna eğer sakat değilse formsuz değilse 4 ay bizi çok rahat götürür arkadaşlar ha sol bek takımın en iyi olduğu bölge olmaz ama çok çok rahat bizi götürür son 4 senede kimler oynadı o mevkide bi düşünün . Umarım genç yetenekli boey gibi ilerde para edecek birisini alırız o ayrı konu
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Angelino ismi çıktığında herkes deli gibi istiyordu
Sonucu gördük
Acuna ya herkes çöp çekiyor
Gelsin
Saygı duyarım yorumunaCok net, hatali bir ifadedir bu
zaniolo boey nelsonn dışında maalesef o paraları vermezler, barış alper artık joker bir oyuncu ve tam bir mevkisi yok bizim dışımızda diğer takımlar -özellikle 25 milyon euro verebilecek takımlar - sağ kanattan, sol beke adam kaydırmazlar. tek bir bölgede yoğunlaşması ve kendini o bölgede daha çok geliştirmesi gerekiyor özellikle final paslarındaboey 30
zaniolo 25
BAY 25
apokerim 20
nelsson 15
tete 10
125 m eur
clye kaldın 30 m eur
155 m eur gelir
kulübün tüm borcu zaten 180-200 m eur
al sana borç bitti projeden gelecek paraya dokunmadın bile
Hazırlık maçını oynamadan parasını vermişti Leipzig.Er yada geç oynarız zamanında Bruma için Leipzig ile oynadığımız gibi