Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in ayrılığı için bir yandan mutluyum bir yandan da üzgünüm. Çünkü Bayern gibi dünyanın en büyük takımlarından birisine gitmesi hem Boey hemde Galatasaray için çok büyük bir prestij. Açıkçası 1 M civarında bir bonservisle gelmiş bir oyuncu için şu anda konuşulan bonservislerde müthiş bir başarı diye düşünüyorum ama işte Boey'in takımdaki rolü ve verdiği güven inanılmazdı. Açıkçası Torreira ile birlikte 11'de gördüğüm an bu maçta yenilsek bile rakibe üstünlük vermeyiz dediğim bir isimdi Boey. İlk yılında epey sıkıntılar yaşamasına rağmen inanılmaz bir dönüş yaparak kariyerini zirveye taşıdı yolu bahtı açık olsun aslan parçasının.
Sana kesinlikle katılıyorum ama bu kadar borç sarmalı içerisinde kesinlikle yapılabilecek en iyi olay bu oldu.
Henüz ligimizin izlenebilirliğinin çok az olması,şampiyonlar liginde daha fazlasına gidemememiz. Bizi maksimum bu noktalarda tutuyor. Ki bence inanılmaz rakam eğer doğru ise. Evet en iyi oyunculamızdan birisini kaybediyoruz ama getirisi duygusallığın çok ötesinde bir yere oturdu. Bu gözle bakıp mutlu olmayı öğrenelim derim.

Dünden beri olan acuna mesajlarını okudum bazılarına katılmak ile beraber şunu anlamanızı istiyorum acuna eğer sakat değilse formsuz değilse 4 ay bizi çok rahat götürür arkadaşlar ha sol bek takımın en iyi olduğu bölge olmaz ama çok çok rahat bizi götürür son 4 senede kimler oynadı o mevkide bi düşünün . Umarım genç yetenekli boey gibi ilerde para edecek birisini alırız o ayrı konu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Götürmekten kastınız nedir ? Kazımcan ve Barış'ta götürüyor. Bir şekilde 11 çıkmaksa konu oynuyorlar.

boey 30
zaniolo 25
BAY 25
apokerim 20
nelsson 15
tete 10

125 m eur

clye kaldın 30 m eur

155 m eur gelir

kulübün tüm borcu zaten 180-200 m eur

al sana borç bitti projeden gelecek paraya dokunmadın bile

boey 30
zaniolo 25
BAY 25
apokerim 20
nelsson 15
tete 10

125 m eur

clye kaldın 30 m eur

155 m eur gelir

kulübün tüm borcu zaten 180-200 m eur

al sana borç bitti projeden gelecek paraya dokunmadın bile

zaniolo boey nelsonn dışında maalesef o paraları vermezler, barış alper artık joker bir oyuncu ve tam bir mevkisi yok bizim dışımızda diğer takımlar -özellikle 25 milyon euro verebilecek takımlar - sağ kanattan, sol beke adam kaydırmazlar. tek bir bölgede yoğunlaşması ve kendini o bölgede daha çok geliştirmesi gerekiyor özellikle final paslarında
Abdülkerim 30 yaşına yaklaştı, bu parayı yine kimse vermez.
tete 10 milyon mevcut oyunu için çok zor ancak 6-7 milyon civarına satış yapılabilir

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt