Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.096
- 15.855
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey o fizik kalite ve atletizmle Münih Hastanelerindeki cihazlara zarar vermezse hiçbir sıkıntı çıkmazSağlık kontrolünde bi sıkıntı mı çıktı acaba ?
Only Fener demiş ÇağlarAtletico bonservis kazanmak varken çağların kiralık gitmesine nasıl izin vermiş ilginç
ilk 2 garanti o yüzden CL her şekilde var ama 1 tur oynanamamak 2-3 hafta ekstra kamp süresi ve gruplara kalma olasılığı daha fazla olduğundan - ve zaten rakip fener olduğun şampiyonluk epey mühim.sağ bek, sol bek yok.. orta saha dengesiz.. bir an önce şampiyonluğa odaklanmak lazım.. cl şart...
Dubois'ı geri çağırma hakkımız yok para vermeden de salmazlar.Locko kaç para onu alalım diyorum işte. Sağ bek işini duboisi çağırarak çözelim şimdilik. Yapacağımız en mantıklı hamle bu olur
Boey zaten özel antrenman yapan biriydi burada , Arda ve Marcao'ya benzemiyor o konudaBuranın idman temposu çok düşük boey napsın etsin arda ve marcao gibi sakatlanmasın
Bence ona çift haneli bons verilir baya iyi duruyor. Gökselle işi bağlasın bizimkiler, olmadı dubois yerine başka kiralık topçu yollayalım. Başağın topçulara ihtiyacı varDubois'ı geri çağırma hakkımız yok para vermeden de salmazlar.
O Fransız oğlanı da çift haneli rakama anca bırakırlar
Biraz rahatlayalim
Bu haber bana çok mantıksız gelmiyor. Ben menajerlik şirketi olsam bir vaat almadan indirmem o payı kaç milyona tekabül ediyor. Boey’in menajerlik şirketi sağ bek - sol bek - oslara bakınız.