Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Locko kaç para onu alalım diyorum işte. Sağ bek işini duboisi çağırarak çözelim şimdilik. Yapacağımız en mantıklı hamle bu olur

Bu haber bana çok mantıksız gelmiyor. Ben menajerlik şirketi olsam bir vaat almadan indirmem o payı kaç milyona tekabül ediyor. Boey’in menajerlik şirketi sağ bek - sol bek - oslara bakınız.

sağ bek, sol bek yok.. orta saha dengesiz.. bir an önce şampiyonluğa odaklanmak lazım.. cl şart...
ilk 2 garanti o yüzden CL her şekilde var ama 1 tur oynanamamak 2-3 hafta ekstra kamp süresi ve gruplara kalma olasılığı daha fazla olduğundan - ve zaten rakip fener olduğun şampiyonluk epey mühim.

bu arada herkes küçümsüyor ya da oynana futbol yüzünden çok olumlu bakmıyor ama AVL kulvarında zorlamakta aşırı önemli gözümde

Not: Gruplar dediğim yeni formatta işte her nasılsa artık

Son düzenleme:
Locko kaç para onu alalım diyorum işte. Sağ bek işini duboisi çağırarak çözelim şimdilik. Yapacağımız en mantıklı hamle bu olur
Dubois'ı geri çağırma hakkımız yok para vermeden de salmazlar.

O Fransız oğlanı da çift haneli rakama anca bırakırlar

bu kış döneminde boeyden daha yüksek bedelli transfer oldu mu

Yasaklı fb amigosunun haberlerini paylaşmaktan ve yorumlamaktan vazgeçelim

Dubois'ı geri çağırma hakkımız yok para vermeden de salmazlar.

O Fransız oğlanı da çift haneli rakama anca bırakırlar
Bence ona çift haneli bons verilir baya iyi duruyor. Gökselle işi bağlasın bizimkiler, olmadı dubois yerine başka kiralık topçu yollayalım. Başağın topçulara ihtiyacı var

son 2 senede sadece 15 maça çıkmış 32 yaşındaki Soaresi alıp Boey yerine koyarlarsa kendi sonlarını hazırlarlar. Acuna+Soares senaryosu gerçekleşirse yönetim bacağına sıkar. Ali Koç bile istese yapamaz böyle saçmalık

Bu haber bana çok mantıksız gelmiyor. Ben menajerlik şirketi olsam bir vaat almadan indirmem o payı kaç milyona tekabül ediyor. Boey’in menajerlik şirketi sağ bek - sol bek - oslara bakınız.

30 milyonu komple onlara verelim bize gibbs-white ve mangala getirsinler nottinghamdan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt