Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabun sallıyor holigan orası kesin de bizim mal muhabirlerin de dünyadan haberi olmadığı için insanlar mecburiyetten ondan takip ediyor. Bizim vasıfsızlar da bilgi alabilse sorun kalmayacak.

Barış Alper'i beke monte edip Ziyech'in kaldığı senaryoda 1 sol bek+duboisle pek sıkıntımız kalmıyor aslında.

Reimste geçen sene ligue 2de kiralık oynayan bir genç sağ bek vardı onu alalım daha ucuzsa

Arkadaşlar iş güç derken çok uzak kaldım, son maçı bile izleyemedim
Ne durumdayız?
Solbek, 8 no derken şimdi solbek de lazım
Olacak mı güzel transferler?

Şuan Stellar. Stellar’dan önce Rogon’du bize geldiğinde.

Rogon’a baktım şimdi. Bize iteleyebilecekleri bariz bir oyuncu var;zaten Samiyen Haber bize önerildiğini yazmıştı. Menajerlik payını düşürürken kesin bize bunu da aldırdılar payı düşmek için şart olarak.

Ekli dosyayı görüntüle 232100
Yalnız keşke bize satabilseler bunu. Bu adam gayet iyi oyuncu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar iş güç derken çok uzak kaldım, son maçı bile izleyemedim
Ne durumdayız?
Solbek, 8 no derken şimdi solbek de lazım
Olacak mı güzel transferler?
oyun tatminkar değil
transferlerde limit muhabbeti diye konu olmayacak Boey'den sonra
ihtiyaçlarla ilgili 1 hafta boyunca tivitter patlaması olacak, perşembe cuma gübü bu konuya odaklanmak lazım gib.

Boey tarzı hem vizyonu olan hem çalışkan oyuncular her takımda rahat oynar tembel Türk topçuları ile kiyaslamayalim

O gs düşmanı herif bizimle ilgili haberleri ertandan alıyordur muhtemelen,fener gibi içeriden bilgi alamaz bizden

Sabah teste girmiş Boey sonuçlarda 2-3 civarı çıkar saat 4 gibi de Kap gelir muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt