- 1 Ağustos 2014
- 63.031
- 73.294
- 4.218
Büyük ihtimal Asingon u resmilestirmeye uğraşıyorlarSabah teste girmiş Boey sonuçlarda 2-3 civarı çıkar saat 4 gibi de Kap gelir muhtemelen
Peşpeşe açıklanacak gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimal Asingon u resmilestirmeye uğraşıyorlarSabah teste girmiş Boey sonuçlarda 2-3 civarı çıkar saat 4 gibi de Kap gelir muhtemelen
bir de bizim maçları izlememiş herhaldeCok net, hatali bir ifadedir bu
Buna dair yazacaktım. Parayı bulduk diye muhatap kulüplerin ille bu şekilde davranacağını söylemek tam doğru değil. Herhangi bir alış-verişte adı üstünde iki taraf vardır. Bayern' in Boey' de ısrar ettiği gibi herhangi bir futbolcu için ısrarcı olmamız gerekmiyor...Biz Bayern i nasıl köşeye sıkıştırdıysak eğer adam akıllı bir sağ bek istiyorsak gittiğimiz takımda bizi öyle sıkıştıracak
-boey in yerini doldurmak zorundayız
- 30 milyon Euro cash para geldi
- Avrupa’ya listeyi vermemize 6 gün kaldı
- elimizde güçlü alternatifleri olan bir transfer listemiz yok
Şöyle bir durumda bizi yakalayan takım 5 isteyeceğine 15 ister
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabah teste girmiş Boey sonuçlarda 2-3 civarı çıkar saat 4 gibi de Kap gelir muhtemelen
Tete menajer önerisi diye yazmıştı kendisi o yüzden alınacağını sanmıyorum hazır ve Boey yerine genç birini alırlar oraya. Assignon, Senaya, Gendrey bunlar mantıklı tercihler olur. Umarım bunlardan biri gelir. Gendrey iyi tercih olur.
Acuna rezil kepaze bi transfer olur
Fizigi ile fark yaratan bi oyuncuydu
Alacagimiz bek ve kanatlar mumkunse 28 alti olsun
Hala akillanmadik mi?
Hayirli cumalar
Oynatmadıkları adamdan 25 m euro beklenti güzel hikayeymiş ne güzel sallıyorsunuz kardeş.
Yasak kaynaksa kendinize iyi bakin sizi seviyorum
Ne bu bu küçük kardeş neyi istiyorsa onu istiyorsunfeyenord bunu istiyormuş assignoyu biz alırsak bunuda alak
https://www.transfermarkt.com/paul-joly/profil/spieler/806168