Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete için gelen 6m’lik teklifi reddettikten sonra Erden Timur

her sene mali yük diyoruz - adamlar sattıklarından fazla harcıyor devamlı ... nasıl oluyorsa kırılamadılar o konuda

transfer hep açık - yaptırım yok. nasıl oluyor inan bilmiyorum.

Koç seçilmediği anda şu anki BJK halini alacaklarını bekliyorum.

koçun mangırları

bak koç gitsin futbolcu satışlarıda birden duracak

İcardi aldığı parayı misli ile kulübe geri kazandırmıştır, geçen seneki şampiyonluk + şampiyonlar ligine girişte attığı gol ve yaptığı asist ve bu sayede Boeyin transferi. Eğer bi İcardin olmasaydı şamp. ligine giremiyordun.
bunu da dipnot olarak hatırlatayım.

Yav ne dybalasi ya hem oynayacak hem kazandiracak adamlar alin zarar da etmeyiz kar da yapabiliriz

Ekli dosyayı görüntüle 232121

Formamızı giymiş ve izlediğimiz estetik duyguları doruğa çıkaran 3 oyuncudan biri
2008-2009 sezonunun ilk yarısında absürt bir performansı vardı. Belki de lig tarihinin en abartılı yarım sezon performansını sergilemişti diye hatırlıyorum. Ne zaman skibbe gitti Bülent korkmaz geldi o zaman bıraktı oynamayı

Berkan Kutlu: "Sacha Boey ile bu gece benim evimde sabahladık Bayern Münih'e gideceği için çok mutluydu Galatasaray'dan ayrıldığı için de bir o kadar üzgün ancak şunu söyleyebilirim sabaha kadar birlikte eski maçlarımızı izleyip ağladık Boey Galatasaray'ı yaşadı".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt