- 1 Mayıs 2018
- 53.033
- 43.456
- 3.298
Ekli dosyayı görüntüle 232123
Adam içerden hocam;
![]()
İşte Fenerbahçe’nin transferlerinin arkasındaki isim! Okan Özkan
Haberin detayları için tıklayınız!www.fotospor.com
ne anlatiyon taha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 232123
Adam içerden hocam;
![]()
İşte Fenerbahçe’nin transferlerinin arkasındaki isim! Okan Özkan
Haberin detayları için tıklayınız!www.fotospor.com
biraz kafam yandı yane anlatiyon taha
her sene mali yük diyoruz - adamlar sattıklarından fazla harcıyor devamlı ... nasıl oluyorsa kırılamadılar o konuda
transfer hep açık - yaptırım yok. nasıl oluyor inan bilmiyorum.
Koç seçilmediği anda şu anki BJK halini alacaklarını bekliyorum.
Zarar etmeyizLan her fransa liginden topçuya boey muamelesi de yapmayın. Carole lar da var
Zarar etmeyizLan her fransa liginden topçuya boey muamelesi de yapmayın. Carole lar da var
O avatarı silErden Timur: Hocam Seneya gelsin mi?
Okan Buruk: Hayır, bu sene gelsin hı hıh hı
Lincoln'ü görmüşken aklıma hep klibi gelir.
Torreira'nın yanına uymaz gibi o. Torreira'nın yanına Genao'dan Frendrup iyi olur.Gendrey ile ayağımız alışsa da seneye de Kaba' yı getirsek Lecce' den...
Nelsson 15
Bay 20
Abdülkerim 15
Boey 30
Kerem 15
Torreira 15
Zaniolo 25-30
Emin Bayram 10
Toplam: 150 m euro x 33 TL = 5 milyar TL
3 milyon Euro ya varan maaşı ne olacak?tete için bir sene daha bekleyelim derim. hemen harcanması taraftarı değilim ( tabi anlık 10 m euro civarı teklif gelmezse )
2008-2009 sezonunun ilk yarısında absürt bir performansı vardı. Belki de lig tarihinin en abartılı yarım sezon performansını sergilemişti diye hatırlıyorum. Ne zaman skibbe gitti Bülent korkmaz geldi o zaman bıraktı oynamayıEkli dosyayı görüntüle 232121
Formamızı giymiş ve izlediğimiz estetik duyguları doruğa çıkaran 3 oyuncudan biri