Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanilmaz üzerimizde bir algı çalışması var,umarım 8 puan farkına guvenip takımı eksiz bırakmazlar,bize net transferler lazim.

Bana da Rusya'dan topçu alabiliriz gibi geliyor

Bir renktaşımız Barco demiş de

Makatze hadi aslanım oralarda yedek sürünme gel buraya kral ol.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Mikautadze için ikinci teklifini yaptı. Lyon çok sıcak Galatasaray’a satmaya, ödeme planları ve detaylar konuşuluyor. Mikautadze ikna olduğu an, onayına bağlı olarak bitebilir."
Oyuncuyu ikna etmeden klübünde görüşemezsin ki zaten.Yani mika kabul etmiş olay bonservis gibi.Angelino transferindede oyuncuyu ayartmıştık klüp uyguna bırakmıştı.

Mikautadze'yi diyor.

Sadece asist sayisini yazip algi yapiyor klasik Okan :D

Halbuki ligde oynadigi dakikaya bakarsak, 588 dakika 4 gol ve 1 asist. Rotasyon oyuncusu icin gayet iyi. Ama kendisi istemedigi icin onu oyle yazmiyor..

Toplam 7 golu var ayrica .

Oyuncuyu ikna etmeden klübünde görüşemezsin ki zaten.Yani mika kabul etmiş olay bonservis gibi.Angelino transferindede oyuncuyu ayartmıştık klüp uyguna bırakmıştı.

hayir

Mika bence gitmek istemiyor ve Lyonda kalmak istiyor

yoksa coktan haberler gelmisti ust uste

Mikautadze'yi diyor.

Halbuki oynadigi dakikaya bakarsak, 588 dakika 4 gol ve 1 asist. Rotasyon oyuncusu icin gayet iyi. Ama kendisi istemedigi icin onu oyle yazmiyor..

okanda futbol bilgisi arama ustad

tt hesabından tazminat canavarı aldı bir başlıkla morinhoya sokup çıkarmak lazım.

Artık şu şekil kral transferler yapmanın vakti gelmedi mi yönetim ?

1736110228810.webp

Sabah üst düzey takımlar dediniz dediğime geldi işte orta sıra takımlar alırsa alır. Oraya şu dakika giderse de en az 2 sene daha üst seviye sıçrayamaz.

Gelsin avrupa kupası kalksın seneye top kulüplerin birine gitsin.

Mikautadze'yi diyor.

Halbuki ligde oynadigi dakikaya bakarsak, 588 dakika 4 gol ve 1 asist. Rotasyon oyuncusu icin gayet iyi. Ama kendisi istemedigi icin onu oyle yazmiyor..

Toplam 7 golu var ayrica .
Çok top kaybediyormus doğru mu ben sevmem öyle oyuncuyu

Çok top kaybediyormus doğru mu ben sevmem öyle oyuncuyu
Oyle bir istatistik sitesi mi varmis kim ne kadar top kaybi yaptigina dair? Haberim yok cunku.

Cok da gol atiyor oynadigi sureye bakarsak, hele gecen sezon ki istatistiklerine de bakinca kale onunde cok etkili oldugunu goruyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt