Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim la o topcu18 maçda 1 asist yapmış ofans topçusuna 21 milyon euro!!!!
Allahım nolur olmasın bu ya
bu herifden feci negatif enerji alıyorum
Oyuncuyu ikna etmeden klübünde görüşemezsin ki zaten.Yani mika kabul etmiş olay bonservis gibi.Angelino transferindede oyuncuyu ayartmıştık klüp uyguna bırakmıştı.Makatze hadi aslanım oralarda yedek sürünme gel buraya kral ol.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Mikautadze için ikinci teklifini yaptı. Lyon çok sıcak Galatasaray’a satmaya, ödeme planları ve detaylar konuşuluyor. Mikautadze ikna olduğu an, onayına bağlı olarak bitebilir."
Bana da Rusya'dan topçu alabiliriz gibi geliyor
Bir renktaşımız Barco demiş de
Mikautadze'yi diyor.Kim la o topcu
Oyuncuyu ikna etmeden klübünde görüşemezsin ki zaten.Yani mika kabul etmiş olay bonservis gibi.Angelino transferindede oyuncuyu ayartmıştık klüp uyguna bırakmıştı.
Mikautadze'yi diyor.
Sadece asist sayisini yazip algi yapiyor klasik Okan
Halbuki oynadigi dakikaya bakarsak, 588 dakika 4 gol ve 1 asist. Rotasyon oyuncusu icin gayet iyi. Ama kendisi istemedigi icin onu oyle yazmiyor..
güven vermiyor makatmakatze osimhenle nasil uyumlu olur bektasfield
Senin gibi miSen daha nasil mod olamadin yav, 7/24 forumdan cikmiyon
modluk öyle çikmama ile alakali bir sey degil ayrıca yav.Çok top kaybediyormus doğru mu ben sevmem öyle oyuncuyuMikautadze'yi diyor.
Sadece asist sayisini yazip algi yapiyor klasik Okan
Halbuki ligde oynadigi dakikaya bakarsak, 588 dakika 4 gol ve 1 asist. Rotasyon oyuncusu icin gayet iyi. Ama kendisi istemedigi icin onu oyle yazmiyor..
Toplam 7 golu var ayrica .
Liboştan mod olmaz zatenSenin gibi mimodluk öyle çikmama ile alakali bir sey degil ayrıca yav.
Sabah 14.30 daki yayininda soylemisti bunuda sallamadır o teklifimizi reddetmisler cunku.3-4 sayfa paylaştı herhalde yenidir.
Oyle bir istatistik sitesi mi varmis kim ne kadar top kaybi yaptigina dair? Haberim yok cunku.Çok top kaybediyormus doğru mu ben sevmem öyle oyuncuyu
eskiden tozu dumana katardınn
Donyell Malen acilen ekibimize kazandırılmalıdır.