Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.298
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca mikayı santrafora aldırmıyor, kanat 10 numara ve yardımcı forvet olarak aldırıyorTarihimizin en büyük bonservisini vermek üzere hazırız Micaya. Çok güvense herhangi bir kiralık 2. Sınıf forvet aldırırdı.
Kerem vardı yediniz hocamHiçbir kanat oyuncumuz da topu sürüp içeri giremiyor duvara toslayıp duruyor. Kreatif +2 tane oyuncu olsa bu takımın oyuncuları her maç şov yapar.
Hangi zaha gökhan sazdağı,murat Pauli, Hayrullah bilazer'i geçemeyen zaha mı ulan formayı koysan formamız geçer bunlarıZaha bile yalaniyorsa bize musaade
Zaha'yı almamak için Mika'ya 25+5 m euro bonus versinler.
Kafadan kırıksa kaliteli ayak bi halta yaramaz. Ziyech ligin en kaliteli ayaklarından biriydi de ne oldu. Bu tarz topçulardan uzak durmak lazımvalla ben alirim baskan izlemekten de keyif aliyorum topla iliskilerini. belhanda, feg ve ziyech’i de severdim keza mahrez gibilerin de yolu bize dussun istemisimdir.
mesela aklima geldi simdi gecen leicester-city macinda ben buradayim diye sahada goze batan biri vardi. baktim genk’den el khannous diye bir fasli almislar yurur gider muhtemelen kalite ayak.
Usta sen güven sev destekle batsı, saygı duyuyorum. ben kalitesine güvenmiyorum ve takımımda oynayamaz, yedek bile olamaz diyorum.Hoca mikayı santrafora aldırmıyor, kanat 10 numara ve yardımcı forvet olarak aldırıyor
Gs seviyesi için kötü yedek kalitesiYedekler abartıldığı kadar kötü değildi orta sahamız zayıf olmasına rağmen Başak’a doğru düzgün top oynatmadılar. Fenerin yedekler seviyesinde değiliz o ayrı konu tabi.
Bunu trabzona yada eyübe saplayıp istediğimiz heriflerden birine beş kuruş vermeden sonuçlandırsak tarihin en büyük kazancı olurYusufun sene basinda kalmak icin diretmesi baya mallik oldu
Oynayip gelisebilecegi son sezonu da cope atti
Daha bisey olmaz bu cocuktan
bu soruları mourinhoya nıye sormuyorlar?
Bats babamın oğlumu son 3 seneden sonradan girip en çok maç alan puan alan adam bats. Bizde bile 9 puan aldı icardi osimhene rağmen. Bu kadar vefasızlım fazla onu gönder bunu kes 13. olursun bu kafaylaUsta sen güven sev destekle batsı, saygı duyuyorum. ben kalitesine güvenmiyorum ve takımımda oynayamaz, yedek bile olamaz diyorum.
bu soruları mourinhoya nıye sormuyorlar?
Zaha negatifliğini bıraksa bu takımın vazgeçilmezi olurdu. Öpüşüp barışsınlar boş çalım yerine futbol aklını konuşturup takımı atağa kaldırsın taraftar bunu gönlüne sokar.Zaha şu Batsı top diye oynar. Batsın Zahadan bir artısını söyleyin bana. Hiç olmazsa toplara dürterek vurmuyordu, vurdu mu toptan ses geliyordu.