Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ben alirim baskan izlemekten de keyif aliyorum topla iliskilerini. belhanda, feg ve ziyech’i de severdim keza mahrez gibilerin de yolu bize dussun istemisimdir.

mesela aklima geldi simdi gecen leicester-city macinda ben buradayim diye sahada goze batan biri vardi. baktim genk’den el khannous diye bir fasli almislar yurur gider muhtemelen kalite ayak.
Kafadan kırıksa kaliteli ayak bi halta yaramaz. Ziyech ligin en kaliteli ayaklarından biriydi de ne oldu. Bu tarz topçulardan uzak durmak lazım

Biz Zaha konusunda Lyon’u kazıkladık. Adamlar da bizi Mikautadze ile kazıklayıp intikam alma peşinde.

Yusufun sene basinda kalmak icin diretmesi baya mallik oldu

Oynayip gelisebilecegi son sezonu da cope atti

Daha bisey olmaz bu cocuktan
Bunu trabzona yada eyübe saplayıp istediğimiz heriflerden birine beş kuruş vermeden sonuçlandırsak tarihin en büyük kazancı olur

bu soruları mourinhoya nıye sormuyorlar?

onu bende merak ediyordumda 1-2 mac harici herif macı konusmuyor ki ve genelde soru almıyor kendi basın danışmanı var 1-2 soru alıp kaçıyor ve şimdiye kadar taktik teknık vs konustugu bana hic denk gelmedi her kelimeyi bize baglıyor hakeme baglıyor
alinin verecek 15 milyonu olsa bence yarın eagle getirirler

Usta sen güven sev destekle batsı, saygı duyuyorum. ben kalitesine güvenmiyorum ve takımımda oynayamaz, yedek bile olamaz diyorum.
Bats babamın oğlumu son 3 seneden sonradan girip en çok maç alan puan alan adam bats. Bizde bile 9 puan aldı icardi osimhene rağmen. Bu kadar vefasızlım fazla onu gönder bunu kes 13. olursun bu kafayla

bu soruları mourinhoya nıye sormuyorlar?

Bu arada ilk golde fiziken ezilmesini kabul ediyorum fakat 2.golü de Jelert'e bırakılmasını anlamıyorum. 2 stoperimizde pozisyon alamadı, ceza alanında 2'ye 3 karşıladık. İyi orta kesince de golü yedik. Tamamen Jelert'in hedef alınması makul değil.

Ama verilen bonservisin karşılığını almamız lazım. Okan'ın gelecek yatırımı olayına katılamıyorum, orada oyuncun yok ki uzun vadeyi düşünesin. Kaan'ı oynatıyoruz.

Zaha şu Batsı top diye oynar. Batsın Zahadan bir artısını söyleyin bana. Hiç olmazsa toplara dürterek vurmuyordu, vurdu mu toptan ses geliyordu.
Zaha negatifliğini bıraksa bu takımın vazgeçilmezi olurdu. Öpüşüp barışsınlar boş çalım yerine futbol aklını konuşturup takımı atağa kaldırsın taraftar bunu gönlüne sokar.

Ama herif max negatif

Trabzonda mendye teklif yokmuş
Eren+mendy=5 + yusuf demir

Yapalım, mendy bizim için iyi yedek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt