Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout işi olduğunu hiç sanmıyorum. Doue olmayınca aceleyle menajerin biri iteledi
Peki bunlar

images.webp
images (1).webp

Ligde lisansi olmayan oyuncuyu Avrupa maclarinda oynatabiliyoruz mu ki? Aklima gelmedi bunun kurali neydi?

Bence yonetim disariya kotu bir mesaj vermek istemiyor, yani hem baskana hem hocaya bu soru defalarca soruldu hepsi ayni agizdan oyle birsey yok, takimin yildiz oyuncusu ona oyle sey yapmayiz demeye getirdiler. Yani o konuda bir aksiyon beklemiyorum o yuzden.
Bende emin olamıyorum da bu kanatlı herifler kenti geçen sene öyle oynattılar.
İyi hoş düşünüyorlar da yapılmayan bu hamle yüzünden şampiyonluk kaptırsalar bunun hesabını icardi dahil kimse veremez

Şu olay aşırı komikti. Bu herif bir de kendisini everestte görür, karşısındakini sürekli mal yerine koyar

İskandinav diye jelerti aldık.

Bildiğin çelimsiz çıktı.

Tamam vücut yok ama yerede sağlan basamıyor.
Burada gerizekalı gibi arap ırkçılığı yapılıyor. Araplardan topçu olur çok da yetenekliler esas iskandinavlardan topçu olmaz sıfır yetenek hiçbir şeyi yapamıyorlar çok koşuyorlar diye övülüyor

Bu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.

Kadroyu derinleştirmemiz lazım arkadaşlar böyle olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt