Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Sistem takımlarından topçu alınmaz bence. Öyle takımlarda topçular olduğundan iyi görünüyorİskandinav'ın vitaminsizini bulmak nasıl bir avarelliktir yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sistem takımlarından topçu alınmaz bence. Öyle takımlarda topçular olduğundan iyi görünüyorİskandinav'ın vitaminsizini bulmak nasıl bir avarelliktir yav?
Evet bu da olabilir, gerci Almancilar daha iyi bilir surekli Bundesliga izleyen varsa.Freiburg bu Killian icin 12m euro istiyormus. 8 e alabiliriz
![]()
Kiliann Sildillia - Spielerprofil 25/26
Kiliann Sildillia, 24, aus Frankreich ➤ PSV Eindhoven, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 16.05.2002 in Metz, Frankreichwww.transfermarkt.de
12 istiyorlarsa 15'e alirizFreiburg bu Killian icin 12m euro istiyormus. 8 e alabiliriz
![]()
Kiliann Sildillia, 24, aus Frankreich ➤ PSV Eindhoven, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 16.05.2002 in Metz, Frankreichwww.transfermarkt.de
Bu sene pek süre almamis ama 2024 subatta bayern ilgilenmisEvet bu da olabilir, gerci Almancilar daha iyi bilir surekli Bundesliga izleyen varsa.
Nasil herif buFreiburg bu Killian icin 12m euro istiyormus. 8 e alabiliriz
![]()
benfica satmak istemiyor kendi ayrilmak istiyor seklindeydi haberlerBenfica satmak istiyor haberleri vardı.
![]()
Andreas Schjelderup - Oyuncu profili 25/26
Andreas Schjelderup, 22, Norveç ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 1 Haz 2004, Bodø, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Peki bunlarScout işi olduğunu hiç sanmıyorum. Doue olmayınca aceleyle menajerin biri iteledi
Bende emin olamıyorum da bu kanatlı herifler kenti geçen sene öyle oynattılar.Ligde lisansi olmayan oyuncuyu Avrupa maclarinda oynatabiliyoruz mu ki? Aklima gelmedi bunun kurali neydi?
Bence yonetim disariya kotu bir mesaj vermek istemiyor, yani hem baskana hem hocaya bu soru defalarca soruldu hepsi ayni agizdan oyle birsey yok, takimin yildiz oyuncusu ona oyle sey yapmayiz demeye getirdiler. Yani o konuda bir aksiyon beklemiyorum o yuzden.
Orta saha al lan su takimaMikautadze bir an önce alınmalı birde iyi bir sağ bek
Tanımıyorum ama bu işportacı geçen seneye göre yedeğe düşmüş. Freiburg'un en iyi oyuncusu Sallai idi, onu da biz aldık. Yarım adam almamak lazım
Burada gerizekalı gibi arap ırkçılığı yapılıyor. Araplardan topçu olur çok da yetenekliler esas iskandinavlardan topçu olmaz sıfır yetenek hiçbir şeyi yapamıyorlar çok koşuyorlar diye övülüyorİskandinav diye jelerti aldık.
Bildiğin çelimsiz çıktı.
Tamam vücut yok ama yerede sağlan basamıyor.
Yetenekli de çok hamBenfica satmak istiyor haberleri vardı.
![]()
Andreas Schjelderup - Oyuncu profili 25/26
Andreas Schjelderup, 22, Norveç ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 1 Haz 2004, Bodø, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Top dağıtacak biri şart hemfikiriz. Sara olmasa kafamız kuma gömülü gibiyizYok yav. Bize lemina tarzı adam lazım hem defans hem ofans yapacak biri
Bunları bilmem lakin jelert aceleyle yapılmış menajer kazığı bence net. Okan buruk fizikli,atletik bek dışında bekin bizde iş yapmayacağını bilmiyor mu
Yılan, jeler denen elemandan 2 cm kısa sahada görse buna abi çeker.