Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Asker diye diye övüp bitiremeyip bize kakaladığın sallaiyle ilgili iki kelam et de okuyalım
şizomusun samet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asker diye diye övüp bitiremeyip bize kakaladığın sallaiyle ilgili iki kelam et de okuyalım
Bu tottenhami ne ezmiştik lan
Hem zenginiz hem sokucu
2 nizin kavgası beni heyecanlandiriyorşizomusun samet
Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?abi ben demirbay berkan falan görmek istemiyorum ya orta sahada, berkan diğer taraflarda takılsın da, düzgün bir yedek neden yok Sara için, Torr için
torpilli eski futbolcu oğlu falan da görmek istemiyorum bosu bosuna, demirbay’dan iyiydi gerci ama versinler bandırma, balıkesir falan kiraya
şampiyon olacağız ona şüphe yok ama şu kadro derinliği olayını biz beceremiyoruz.
Önce iyi bir sagbek lazım stoperle birlikte ki kaani orta sahay kaydiralimOynatsa vazgecicem bu senelik bu karadan
Strasbourg da izlemedim ama istatistikleri iyi duruyor, herif hem sag bek hem stoper, hizli, fizigi güclü, hava toplarda iyiBu doue iyi oynuyor mu
Yapsın artik bu işleri. Kaan benim gözümde orta saha zaten güzelde oynuyorduÖnce iyi bir sagbek lazım stoperle birlikte ki kaani orta sahay kaydiralim
kuzey afrikalı gelmesinBu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.
cükümeka yahut kasadei ii olurdu os a
Nelsson nereli.Bu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.
Ocak ayına geldik ve her kulvarda namaglup ve iddialı bir konumdayız. En yakın takipcimize 8 puan fark atmış durumdayız. Avrupa da en uzun namaglup serisi bizde şu na ağustos ayindan beri maglup olmuyoruz.sezonda 1-2 böyle maç oynayacaksak sadece başlarım tot maçına!!!!
Bunların yurtdışına oyuncu kiralama kotası dolmuş diye haberler vardı
kirala orada burada şans bulamayan birini, yapıştır opsiyonunu, tamam.Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?
Demirbaydan iyi yerli varmi yedek kalmayi kabul edecek cidden merak ediyorum yabanci siniri varken yedege kimi koyucaz orta saha olarak
Iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul eden oyuncuda demirbaydan fazlasini vermez
Ne istiyor bu orta saha alin diyenler kimi alicaz
Asıl şl maçlarında kapanıyorlardı. City karşısında 15 yaşında çocuk gibi değil bildiğin pire gibi koşan ve basan, ne yaptığını bilen biri gibi gözüküyordu, keza Münih ile berabere kaldıkları grup maçında da iyiydi.Full defans yapılan macta hiç bir topcuyu anlayamazsın. Ligi'nde bakacaksın böyle topculara
Dogru bir ozelestiri derimOcak ayına geldik ve her kulvarda namaglup ve iddialı bir konumdayız. En yakın takipcimize 8 puan fark atmış durumdayız. Avrupa da en uzun namaglup serisi bizde şu na ağustos ayindan beri maglup olmuyoruz.
Bazen bende aynı noktada özeleştiri yapıyorum diyorum ki „ulan bizim kıçımız harbiden kalkmış”
Hava topu yok adamda. Bek dediğin fizikli olur. City macinda full geride oynuyorlar herkes herkesin açığını kapatıyor. Açık alanda önemli ne yaptığı. Her yan ortada adam 0Asıl şl maçlarında kapanıyorlardı. City karşısında 15 yaşında çocuk gibi değil bildiğin pire gibi koşan ve basan, ne yaptığını bilen biri gibi gözüküyordu, keza Münih ile berabere kaldıkları grup maçında da iyiydi.
Ligi hiç bilmiyorum, Kopenhag orda da kapanıyorsa öyle takıma da lanet olsun, her sezon şampiyonluğa oynayan, en çok şampiyon olan takım.
ŞL tecrübesi falan diye kandılar işte. Biraz da baskıyla acelece yapıldı o dönem Doue imzadan dönünce. Bir de kimse bu kadar yetersiz çıkacağını beklemiyordu yani şimdi ben demiştim diyenler bile bu kadar patlayacağını düşünmemiştir.
Rahat 2 yılı var olur mu olmaz mı denmesi için. O paraya direkt koy oynasın transferi olmalı sorun bu.