Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gencken mevki Stoperdi. O iyi cikisini yakaladigin'da Bayern bile izlemeye basladi gibi haberler vardi ve taraftarlari 20-25 milyona rahat transfer olur diye düsünüyordu.

Temposu yerinde, fiziskel savunan ve savunmasi hücumuna göre daha iyi biri. Öne dogru fazla etkili veya yaratici gibi gelmemisti bana. Kendiside röportajlarda öne dogru kendimi gelistirip daha skorer olmaliyim gibi birseyler demis zaten. Ama üclü oynarsak Sag stoper olarak Wingback'den daha faydali olabilir... Hele solda Jakobs oynarsa ikisi birden fazla savunmaya dönük olur.

Ve cocuk Almanya'ya geldiginden 2 sene sonra almanca röportaj vermeye baslamis.

abi ben demirbay berkan falan görmek istemiyorum ya orta sahada, berkan diğer taraflarda takılsın da, düzgün bir yedek neden yok Sara için, Torr için
torpilli eski futbolcu oğlu falan da görmek istemiyorum bosu bosuna, demirbay’dan iyiydi gerci ama versinler bandırma, balıkesir falan kiraya

şampiyon olacağız ona şüphe yok ama şu kadro derinliği olayını biz beceremiyoruz.
Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?
Demirbaydan iyi yerli varmi yedek kalmayi kabul edecek cidden merak ediyorum yabanci siniri varken yedege kimi koyucaz orta saha olarak

Iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul eden oyuncuda demirbaydan fazlasini vermez

Ne istiyor bu orta saha alin diyenler kimi alicaz

Bu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.
kuzey afrikalı gelmesin
iskandinav gelmesin

nedir bu kuzeyin özgür halklarıyla derdiniz???

sallai-jelert bonservis 15 milyon euro
toplam maaş 16

etki 2 gol 0 asist
takıma fayda 1/10
çevirdikleri maç 0
PR 0

zaha-ziyech bonservis 0
toplam maaş 27

etki 23 gol 16 asist
takıma fayda 5/10
çevirdikleri maç 12
PR 10

scouuut transferi yeahhhh

ulannnnn en bitik en çok sövdüğünüz adamlar bile bu vasatlardan daha faydalı oldu her konuda !!!!!

Bu takıma Kuzey orjinli topçu almak yasaklanmalı. Bunların liglerinden en iyi istatistiklere sahip, uçuk bonservisle gidenleri bile hiçbir şey yapamıyorlar genelde. Anca 50 yılda bir Odeegard, Haaland, Sörlöth filan çıkar. Onları da sen bulamazsın veya alamazsın zaten.
Nelsson nereli.

sezonda 1-2 böyle maç oynayacaksak sadece başlarım tot maçına!!!!
Ocak ayına geldik ve her kulvarda namaglup ve iddialı bir konumdayız. En yakın takipcimize 8 puan fark atmış durumdayız. Avrupa da en uzun namaglup serisi bizde şu na ağustos ayindan beri maglup olmuyoruz.

Bazen bende aynı noktada özeleştiri yapıyorum diyorum ki „ulan bizim kıçımız harbiden kalkmış”

Yedege kimi alalim mesela onerin varmi ?
Demirbaydan iyi yerli varmi yedek kalmayi kabul edecek cidden merak ediyorum yabanci siniri varken yedege kimi koyucaz orta saha olarak

Iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul eden oyuncuda demirbaydan fazlasini vermez

Ne istiyor bu orta saha alin diyenler kimi alicaz
kirala orada burada şans bulamayan birini, yapıştır opsiyonunu, tamam.
demirbay nedir yav, bizim mevcut kadroya al salih özcan’ı 300dk oynamıs bu sezon sadece.

Full defans yapılan macta hiç bir topcuyu anlayamazsın. Ligi'nde bakacaksın böyle topculara
Asıl şl maçlarında kapanıyorlardı. City karşısında 15 yaşında çocuk gibi değil bildiğin pire gibi koşan ve basan, ne yaptığını bilen biri gibi gözüküyordu, keza Münih ile berabere kaldıkları grup maçında da iyiydi.
Ligi hiç bilmiyorum, Kopenhag orda da kapanıyorsa öyle takıma da lanet olsun, her sezon şampiyonluğa oynayan, en çok şampiyon olan takım.

ŞL tecrübesi, maç sayısı falan diye kandılar işte. Biraz da baskıyla acelece yapıldı o dönem Doue imzadan dönünce. Bir de kimse bu kadar yetersiz çıkacağını beklemiyordu yani şimdi ben demiştim diyenler bile bu kadar patlayacağını düşünmemiştir.

Rahat 2 yılı var olur mu olmaz mı denmesi için. O paraya direkt koy oynasın transferi olmalı sorun bu.

Ocak ayına geldik ve her kulvarda namaglup ve iddialı bir konumdayız. En yakın takipcimize 8 puan fark atmış durumdayız. Avrupa da en uzun namaglup serisi bizde şu na ağustos ayindan beri maglup olmuyoruz.

Bazen bende aynı noktada özeleştiri yapıyorum diyorum ki „ulan bizim kıçımız harbiden kalkmış”
Dogru bir ozelestiri derim

Asıl şl maçlarında kapanıyorlardı. City karşısında 15 yaşında çocuk gibi değil bildiğin pire gibi koşan ve basan, ne yaptığını bilen biri gibi gözüküyordu, keza Münih ile berabere kaldıkları grup maçında da iyiydi.
Ligi hiç bilmiyorum, Kopenhag orda da kapanıyorsa öyle takıma da lanet olsun, her sezon şampiyonluğa oynayan, en çok şampiyon olan takım.

ŞL tecrübesi falan diye kandılar işte. Biraz da baskıyla acelece yapıldı o dönem Doue imzadan dönünce. Bir de kimse bu kadar yetersiz çıkacağını beklemiyordu yani şimdi ben demiştim diyenler bile bu kadar patlayacağını düşünmemiştir.

Rahat 2 yılı var olur mu olmaz mı denmesi için. O paraya direkt koy oynasın transferi olmalı sorun bu.
Hava topu yok adamda. Bek dediğin fizikli olur. City macinda full geride oynuyorlar herkes herkesin açığını kapatıyor. Açık alanda önemli ne yaptığı. Her yan ortada adam 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt