Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amine gouiri için 15 den yukarısı çok. Bu kuzey afrikalıların en büyük yeteneği amine haritti, ne halde görüyorsunuz. Salah harici kimse profesyonel değil bunlarda

Unuttum bir de ayman abdelaziz vardı o da işine sadık bi mısırlıydı

doue sezon başı strasbourg'da üçlünün sağ stoperi olarak oynuyordu, son dönemlerde ise dörtlünün sağ beki olarak gayet iyi.

doue için çingene pazarlığı yapıp jelert vitaminsizine 10 mil € bonservis ödemek hatayla açıklanacak bir durum değil..

gidip 2-3 milyona doue benzeri profilde daha düşük kalibre topçu alsan bir plan dahilinde iş yapıldığını anlayıp bütçe sorunu vs. yorumlanabilir fakat jelert/doue oyuncu profili olarak elmayla armut gibi.

bir doue benzeri hamle ile hem üçlü hem dörtlüyü rahat kotarabilirdik..

Sag bek ismi neden gecmiyor

1 transfer hakkim olsa sag beke saglam adam alirdim

Napoli,P.Dorgu’yu almış galiba. Güzel transfer. Yanlız Napoli bu kadar isteyenleri varken bu adamları nasıl alıyor.? Hemde uçuk rakamlara. Yeri geldi mi 70-80 milyon veriyor. Benim gözümde Napoli’nin Lecce’den bir farkı yok. Sahipleri Amerika’lı veya Arap filan mı.?

Napoli,P.Dorgu’yu almış galiba. Güzel transfer. Yanlız Napoli bu kadar isteyenleri varken bu adamları nasıl alıyor.? Hemde uçuk rakamlara. Yeri geldi mi 70-80 milyon veriyor. Benim gözümde Napoli’nin Lecce’den bir farkı yok. Sahipleri Amerika’lı veya Arap filan mı.?
Lecce'den bir farklari yok diyorsan hic takip etmiyorsun demek :)

Biraz italya ligini arastirman gerekiyor bu durumda.

Erden Timur'a sallamağa yüreği yetmediği için neyse ki bu sezon çok iyi transfer dönemi geçirdik falan diyen arkadaşlara soruyorum

€9m+€2m+€6m bonservis (totalde €17m)
€5.55m+€10m net maaş (vergisiyle totalde €26m)

Bu iki sporcuya bağlanan €43m maliyetin getirisi ne olacaktır kulübümüze. Sportif ve maddi açıdan.
Erden ibrahim fark etmiyor işte. Doğru düzgün profesyonel sportif direktör gelmeden doğru transfer yapılamaz tesadüf olur daha çok

Lecceden nasıl farki yok yav napolinin sen kucuk gormussun takımı. Normal vermesi

Hala transfer yokmu amine gouiri:

1000007254.webp

Amine gouiri için 15 den yukarısı çok. Bu kuzey afrikalıların en büyük yeteneği amine haritti, ne halde görüyorsunuz. Salah harici kimse profesyonel değil bunlarda

Unuttum bir de ayman abdelaziz vardı o da işine sadık bi mısırlıydı
düşüşte bir de, hem arap hem düşüşte ise elmas olsa uzak duracaksın.

Sağ bek transferi şart çünkü bu transfer ile kaan'ı orta saha rotasyonuna eklemiş olacağız. stoper transferi zaten şartoğlu şart, abdulkerim ile bilbao'daki finali ancak televizyondan izler okan buruk.
Sağ bek, stoper ve hücum hattına alınacak oyuncular iyi katkı verirse bilbao'daki finali stadyumdan izler bu taraftar.

Lecce'den bir farklari yok diyorsan hic takip etmiyorsun demek :)

Biraz italya ligini arastirman gerekiyor bu durumda.
İtalya ligi çok kıl bir lig. Yani küçümsemek için söylemedim. Yanlış ifade ettim ben başarı açısından değil de bütçe açısından diyorum daha çok. Mesela yanlış bilmiyorsam Osimhen’i 70’e filan almışlardı. İnter veya Juventus veriyorda Napoli biraz garibime gidiyor.

İstemez.

Yazin Muslera Ve Mertens ile vedalasip yerlerine 23-24 yasinda gencolar almak lazim.

Dinamik, kimsenin kimseye yuk olmadigi kaliteli bi takim izlemek istiyorum!!

İhtiyar heyetine hayır
Mertens 13+1 olarak kalabilir oyuncu yardımcı td olsun

Erden Timur'un en çok eleştirildiği transferler Zaha ve Ziyech bile biri ilk dönem, diğeri ikinci dönem olmak üzere şampiyonlukta büyük katkı sağladı

Jelert + Sallai kanatlarını 3-5 hafta kullansak liderlik el değiştirir
Çok kötü geçen Erden Timur transfer dönemi:
1) Tarihin en iyi santrfor performansını veren Icardi'nin patlayan Arap pazarına rağmen takıma kazandırılması
2) 21. yüzyılın kulüp adına en iyi stoper performansını veren Davinson Sanchez'in takıma katılması
3) Kerem Demirbay (maalesef), yine de en azından maaşı €1m ve rotasyonda faydalanıyoz, yerli
4) Derrick Köhn -- kar ettik
5) Kaan Ayhan -- tam bir cengaver
6) Tete -- kar ettik
7) Angelino -- uygun şartlara anlaşıldı, faydalanmak için uğraştık ama faydalanamayınca rahatlıkla elden çıkardık, Roma'da banko oynuyor
8) Bakambu -- kar ettik
9) Carlos Vinicius (maalesef) -- 600k girdi ne yazık ki ama cüzidir
10) Aurier (maalesef) -- 850k girdi ama o da cüzi derim ama giren girmiştir doğru

Şimdi gelelim esas kötülere:
1) Zaha -- şampiyonluğa katkı verdi, daha çok şans verilse daha çok katkı verirdi. Fiyatına değmedi ama ipten aldığı oldu. Bu sezonki maliyetini çıkarttık. Önümüzdeki sezonu göreceğiz -- yine de €5-10m civarında bir para girecek buradan maalesef
2) Ziyech -- o da kritik katkılar verdi, bazı maçlarda ipten aldı. Fakat o da fiyatına değmedi. Yine de istemiyorsak oynatmayarak sözleşmesinin uzamasına engel olabiliyoz. 1+1+1 gibi güzel bir sözleşme yapıldı. Bu sezonu girdi sayarsak €2-3m girmiş oluyor.
3) Ndombele -- fazla tuzlu bir maaş verdik ama yeterince şans vermedik. Herif şimdi Nice'te döktürüyor. Döktürüyor demesek de bizde oynayabilecek kadar oynuyor orada. Yine de €3m girdi sayarım

Bu kötülerden Ndombele zaten hemen gitti, Ziyech'ten en kötü ihtimalle yazın kurtuluyoz. Zaha'dan da büyük ihtimalle yazın kurtuluyoz ama bir fesih süreci de olur, en kol gibi giren o gibi görünmekte

Bu 'kötü' dönemde 102 puanlı şampiyonluğun baştacı sporcular camiamıza kazandırılmıştır. Kar/zarar gibi bakılınca dengeli bir sezon gibi görünmekte. Ayrıca ayakbağı olan bir sporcu bulunmamaktadır belki Zaha dışında

Şimdi tekrar düşünürsek Jelert, Sallai, Batshuayi üçlüsünden ne derece sportif katkı alacağız. Ne süre bunlar bize ayak bağı olacak. Göndermeye kalksak elimize ne kadar para geçecek (ya da hiç para geçecek mi?)

İtalya ligi çok kıl bir lig. Yani küçümsemek için söylemedim. Yanlış ifade ettim ben başarı açısından değil de bütçe açısından diyorum daha çok. Mesela yanlış bilmiyorsam Osimhen’i 70’e filan almışlardı. İnter veya Juventus veriyorda Napoli biraz garibime gidiyor.
Napoli ciddi butcesi olan bir kulup.

Gecen sezonun rakamlari aradim senin icin, soyle bir tablo cikiyor;

(yillik gelirler bunlar)

1736431267557.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt