Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.835
- 18.920
- 1.188
...Amine Gouiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...Amine Gouiri
Zaha'dan mı bulaştı bilmemde , onun yerine şans bulanları görünce hak vermiyor değilimYusuf babadan mı zengin acaba, o tarz bi vurdumduynazlık var
Kolphan yine baltayı taşa vurdu
Jelert var kene gibi yapışır adamına onu verelimSag bek ismi neden gecmiyor
1 transfer hakkim olsa sag beke saglam adam alirdim
Lecce'den bir farklari yok diyorsan hic takip etmiyorsun demekNapoli,P.Dorgu’yu almış galiba. Güzel transfer. Yanlız Napoli bu kadar isteyenleri varken bu adamları nasıl alıyor.? Hemde uçuk rakamlara. Yeri geldi mi 70-80 milyon veriyor. Benim gözümde Napoli’nin Lecce’den bir farkı yok. Sahipleri Amerika’lı veya Arap filan mı.?
Yapisiyor da noluyor rdas, herif üfleyince yere seriliyorJelert var kene gibi yapışır adamına onu verelim
Erden ibrahim fark etmiyor işte. Doğru düzgün profesyonel sportif direktör gelmeden doğru transfer yapılamaz tesadüf olur daha çokErden Timur'a sallamağa yüreği yetmediği için neyse ki bu sezon çok iyi transfer dönemi geçirdik falan diyen arkadaşlara soruyorum
€9m+€2m+€6m bonservis (totalde €17m)
€5.55m+€10m net maaş (vergisiyle totalde €26m)
Bu iki sporcuya bağlanan €43m maliyetin getirisi ne olacaktır kulübümüze. Sportif ve maddi açıdan.
Lecceden nasıl farki yok yav napolinin sen kucuk gormussun takımı. Normal vermesiNapoli,P.Dorgu’yu almış galiba. Güzel transfer. Yanlız Napoli bu kadar isteyenleri varken bu adamları nasıl alıyor.? Hemde uçuk rakamlara. Yeri geldi mi 70-80 milyon veriyor. Benim gözümde Napoli’nin Lecce’den bir farkı yok. Sahipleri Amerika’lı veya Arap filan mı.?
düşüşte bir de, hem arap hem düşüşte ise elmas olsa uzak duracaksın.Amine gouiri için 15 den yukarısı çok. Bu kuzey afrikalıların en büyük yeteneği amine haritti, ne halde görüyorsunuz. Salah harici kimse profesyonel değil bunlarda
Unuttum bir de ayman abdelaziz vardı o da işine sadık bi mısırlıydı
İtalya ligi çok kıl bir lig. Yani küçümsemek için söylemedim. Yanlış ifade ettim ben başarı açısından değil de bütçe açısından diyorum daha çok. Mesela yanlış bilmiyorsam Osimhen’i 70’e filan almışlardı. İnter veya Juventus veriyorda Napoli biraz garibime gidiyor.Lecce'den bir farklari yok diyorsan hic takip etmiyorsun demek
Biraz italya ligini arastirman gerekiyor bu durumda.
Mertens 13+1 olarak kalabilir oyuncu yardımcı td olsunİstemez.
Yazin Muslera Ve Mertens ile vedalasip yerlerine 23-24 yasinda gencolar almak lazim.
Dinamik, kimsenin kimseye yuk olmadigi kaliteli bi takim izlemek istiyorum!!
İhtiyar heyetine hayır
Çok kötü geçen Erden Timur transfer dönemi:Erden Timur'un en çok eleştirildiği transferler Zaha ve Ziyech bile biri ilk dönem, diğeri ikinci dönem olmak üzere şampiyonlukta büyük katkı sağladı
Jelert + Sallai kanatlarını 3-5 hafta kullansak liderlik el değiştirir
Napoli ciddi butcesi olan bir kulup.İtalya ligi çok kıl bir lig. Yani küçümsemek için söylemedim. Yanlış ifade ettim ben başarı açısından değil de bütçe açısından diyorum daha çok. Mesela yanlış bilmiyorsam Osimhen’i 70’e filan almışlardı. İnter veya Juventus veriyorda Napoli biraz garibime gidiyor.
Çok uçuk rakamlara oyuncu transferleri yapıyorlar. Ben bütçe açısından söylemiştim.Lecceden nasıl farki yok yav napolinin sen kucuk gormussun takımı. Normal vermesi