- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Sağ bek alınmayacaksa keşke bir orta sahada alınsa fena olmaz.
Mika
SKriniar
Lemina
enfes olmazmiydi ama imkansiz gibi durmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek alınmayacaksa keşke bir orta sahada alınsa fena olmaz.
Bunlar oyuncu alıyor, salacaklar galiba mikauyu
Gouri zaten istemiyormus bize gelmeyi kesinlikle hocasida kalsin demisMikautadzede israr edilmeli
Bu Gouri denen herif arap kalsin gerek yok
Bunlar oyuncu alıyor, salacaklar galiba mikauyu
Oynar sk da oynuyor. Bir önceki kulübünde sağ sk oynatılmıştı bayağıBlas attacking midfielder oynuyo mu
9 net 2 de bonus ile toplam 11 alıyormuş net senelikSkriniar ligue 1 de 5nci en yüksek maas alan topcuymus. Aylik 1 milyon 100 bin euro yani yilda 13 milyon civari . Bunun 8 milyonunu bizim 5 milyonunu kendileri karsilamak istiyorlarmis satin alma opsiyonu kiralik bir anlasma ile.
Galiba gecen bir macta Botafogo 20 milyon dolar almis (ayni sahipleri) ki onlarin gelirleri de dahil oluyormus deniliyor.
Onun disinda gecen hafta Orban satildi 9 milyon euroya, Jeffinho diye bir oyuncu da bu defa Botafogo'ya gitmis 5 milyon euroya. Onun disinda baska ne tur bir gelir bekliyorlar bilmiyorum simdilik.
ctrl f5 e basıp dene benimki öyle düzeldi tel demişsin şimdi farkettim ben pc için dedimAndroidden foruma girilmiyor.çerezleride sildim ama düzelmedi gizli moddan girebildim
şura sırıtmış sanki heisMuslera
Skriniar Davinson Apo
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Osimhen Gouiri
Yazın oraya Özcimbomlu Alaba'yı alırızşura sırıtmış sanki heis
Zaten 2 takım da aynı adamın olmalı.Cherki yi satiyorlar atalanta ya . Bunuda beles kiralayip sene sonu yasak kalkinca bonservisini alacaklar
Onun da bizimle adı mı çıktı? Kendisi hakkında okuduğum yorumlar ve izlediğim video ve az sayıda maça göre her ne kadar kanatlarda da oynatılıyorsa da bana göre bu oyuncunun geleceği santraforda ve Osimhen ile birlikte oynamaktan çok Osimhen'in yerine bir profil gibi. Mika ve Gouri gibi 9.5'ta dar alanda iş yapacak değil de Osimhen gibi hem güçlü fiziği, uzun boyu ve ona rağmen hızıyla iş yapacak oyuncu tarzı gibi geldi bana.EVANN GUESSAND nası oyuncu
Mika daha güçlü amine inceci diyorlardı yanlışım yoksaBu Amin gouari arap olmasi disinda bize mikautadzeden daha uygun oyuncu aslinda
Cok iyo topla dripling yapiyor yikilmiyor fizik baya iyi adamda sag ayakta baya iyi
Ama scout ekibini tebrik ediyorum iyi calismislar
Menajer onerisi olamaz cunku hem mikautadze hem gouari satilik degiller klupleri memnun