Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar oyuncu alıyor, salacaklar galiba mikauyu

Zaten oyuncuyu Botofago'ya almalarındaki asıl amaç Lyon'a getirmekti devre arası devre arasına kadar Botofago'ya gitme amacı da Libertadores'ti. Normalde bonservisiyle gidecekti ama bu maddi sorun çıkınca bedelsiz kiralık yaptılar şimdilik oyuncu 10 no. Aslında bunlara nasıl izin veriliyor şaşıyorum adamlar takımında takımına oyuncuyu kafasına göre aktarıyor izin verilmesi çok saçma.

Skriniar ligue 1 de 5nci en yüksek maas alan topcuymus. Aylik 1 milyon 100 bin euro yani yilda 13 milyon civari . Bunun 8 milyonunu bizim 5 milyonunu kendileri karsilamak istiyorlarmis satin alma opsiyonu kiralik bir anlasma ile.

Skriniar ligue 1 de 5nci en yüksek maas alan topcuymus. Aylik 1 milyon 100 bin euro yani yilda 13 milyon civari . Bunun 8 milyonunu bizim 5 milyonunu kendileri karsilamak istiyorlarmis satin alma opsiyonu kiralik bir anlasma ile.
9 net 2 de bonus ile toplam 11 alıyormuş net senelik

Galiba gecen bir macta Botafogo 20 milyon dolar almis (ayni sahipleri) ki onlarin gelirleri de dahil oluyormus deniliyor.

Onun disinda gecen hafta Orban satildi 9 milyon euroya, Jeffinho diye bir oyuncu da bu defa Botafogo'ya gitmis 5 milyon euroya. Onun disinda baska ne tur bir gelir bekliyorlar bilmiyorum simdilik.

Adamların kafadan gelir gider dengesini sağlamaları lazım.
Ffp gibi bir şey var, önüne gelene kol gibi maaş vermişler onları iyileştirmeleri lazım. Direkt Lyon kulübünün kendi bacağından asılan kısmı olan bu sene gelir gider durumları -95 milyon bunu düzeltmedikleri sürece istedikleri kadar şirket gelirini iyileştirsinler etkisi yok. Orada da 500 milyonluk bir iyileştirilme bekleniyor.

Muslera
Skriniar Davinson Apo
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Osimhen Gouiri​

EVANN GUESSAND nası oyuncu
Onun da bizimle adı mı çıktı? Kendisi hakkında okuduğum yorumlar ve izlediğim video ve az sayıda maça göre her ne kadar kanatlarda da oynatılıyorsa da bana göre bu oyuncunun geleceği santraforda ve Osimhen ile birlikte oynamaktan çok Osimhen'in yerine bir profil gibi. Mika ve Gouri gibi 9.5'ta dar alanda iş yapacak değil de Osimhen gibi hem güçlü fiziği, uzun boyu ve ona rağmen hızıyla iş yapacak oyuncu tarzı gibi geldi bana.

Bu Amin gouari arap olmasi disinda bize mikautadzeden daha uygun oyuncu aslinda

Cok iyo topla dripling yapiyor yikilmiyor fizik baya iyi adamda sag ayakta baya iyi

Ama scout ekibini tebrik ediyorum iyi calismislar
Menajer onerisi olamaz cunku hem mikautadze hem gouari satilik degiller klupleri memnun

Bu Amin gouari arap olmasi disinda bize mikautadzeden daha uygun oyuncu aslinda

Cok iyo topla dripling yapiyor yikilmiyor fizik baya iyi adamda sag ayakta baya iyi

Ama scout ekibini tebrik ediyorum iyi calismislar
Menajer onerisi olamaz cunku hem mikautadze hem gouari satilik degiller klupleri memnun
Mika daha güçlü amine inceci diyorlardı yanlışım yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt