Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf gündem olsun Stream etkileşim alsınlar diye her üç günde bir yeni isim sıkıyorlar bizde atlıyoruz. Vermeyin şunlara etkileşim falan

Utanma ar, şeref hiçbişey yok

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Aslında ben bu işte bir beis görmüyorum. Resmi olarak, gayet de yapılabilir.

Bir çok iki takım sahibi var, A'dan B'ye oyuncusunu götüren/getiren.

İşin sorun olan kısmı, bunu Gs yapmış olsaydı, tüm konvansiyonel/sosyal medya yıkılırdı.

Zaten bir çok konuda (finansal konular, hatta hakem kararları da dahil) iki takım adına bir standart yakalasak, bir çok şey düzelecek de...

İşin sorun olan kısmı, bunu Gs yapmış olsaydı, tüm konvansiyonel/sosyal medya yıkılırdı.

Zaten bir çok konuda (finansal konular, hatta hakem kararları da dahil) iki takım adına bir standart yakalasak, bir çok şey düzelecek de...
Valla ne yaptıkları bizi çok ilgilendirmiyordu zaten değerli dostum bir süre öncesine kadar ama paçalarından bok akarlen bize çamur atmaları şahsen benim çok sinirimi bozuyor artık

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

iyi oyuncu da olsa performansı düşüşe geçen oyuncu alınmamalı bence.

Sara'nın sakatlığından sonra hazır Skriniar falan da yan çizerken stoperden vazgeçip Lemina'yı almak sanki daha makul bir alternatif oldu. Stoper de oynayabiliyor çünkü. Hele bizim gibi stoperlerini önde orta saha gibi oynatan takımlarda hızıyla ve tekniğiyle daha da rahat oynar o rolü. Sara iyileştikten sonra zaman zaman üçlü oynarken de öne çıkan stoper olarak zaten ideal rol olur. Makul maliyet ve maaşla tabi, öyle uçmadan 1,5+1 sene tarzı falan bir kontratla. Normalde 30+ adamı Lemina da olsa istemiyorum ama şu an hem stoper hem orta saha oynayabilecek biri maliyeti uygun olması kaydıyla iyi çözüm olur sanki. Avrupa Ligi'ne sadece 3 oyuncu ekleyebileceğimizi de düşünürsek hem orta saha hem stoperi kotaracak biri elimizi çok rahatlatmaz mı?

Beis yok zaten. Sorun şurada daha düne kadar sevgi limit tanımaz diyenler, İrfancan'ın transfer bedelleri, yahu daha sezon başında Aziz Yıldırım'ın Mou'nun maaşını nasıl böleceği imaj hakları vb. konusunda Ali Koç'un bu gayri hukuki değil ki hukuki yapılabilir bir durum demesine rağmen konu GS olunca sanki kendileri yapmıyormuş gibi hukuk dışıymış gibi algı yapmaları ve hiç bir basın mensubunun da "siz geçen senelerde sevgi limit tanımaz sloganı yaptınız, yine daha bu sezon başı Aziz Yıldırımla konuşmanız duruyor şimdi neye göre şikayet ediyorsunuz siz yapınca hukuki başkası yapınca anormal mi?" sorusunu sormaması yada soramaması.

Beis yok zaten. Sorun şurada daha düne kadar sevgi limit tanımaz diyenler, İrfancan'ın transfer bedelleri, yahu daha sezon başında Aziz Yıldırım'ın Mou'nun maaşını nasıl böleceği imaj hakları vb. konusunda Ali Koç'un bu gayri hukuki değil ki hukuki yapılabilir bir durum demesine rağmen konu GS olunca sanki kendileri yapmıyormuş gibi hukuk dışıymış gibi algı yapmaları ve hiç bir basın mensubunun da "siz geçen senelerde sevgi limit tanımaz sloganı yaptınız, yine daha bu sezon başı Aziz Yıldırımla konuşmanız duruyor şimdi neye göre şikayet ediyorsunuz siz yapınca hukuki başkası yapınca anormal mi?" sorusunu sormaması yada soramaması.
Aynı şeyi söylemişiz üstat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt