Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bu da 15 diyor işine baksın atletico
Peki sen niye bunu yine samiyen dedikten sonra yazdın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da 15 diyor işine baksın atletico
2 hafta yokmuşYok tabi imkansiz en az 4 5 mac kacirir
Bisi degil ya bu takim yarim devre forvetsiz sag beksiz sol beksiz oynadi sarasizda oynar efektiflik duser ama oynar yine kazanacagiz2 hafta yokmuş, e. Kaplan demiş galiba
Pazara kalmış 2 gün, kesin diyebiliriz.Kesin falan birsey yok
Esek kadar yaziyorya aciklamada süre yok diye
Yani pazar günü görecegiz, kimseye inanmayin
Birakin dinlensin adam riske edilmesin basak city rezil takim ya yarim saat oynadik yari sahayi gecemediler osimhende yoktuKesin falan birsey yok
Esek kadar yaziyorya aciklamada süre yok diye
Yani pazar günü görecegiz, kimseye inanmayin
Sara sayesinde gecemedilerBirakin dinlensin adam riske edilmesin basak city rezil takim ya yarim saat oynadik yari sahayi gecemediler osimhende yoktu
Boy ve fiziğine göre ağır bence..Agir herif degil ki? Inter'deki Correa ile karistirmis olmayasin?
Utanma ar, şeref hiçbişey yok
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Valla ne yaptıkları bizi çok ilgilendirmiyordu zaten değerli dostum bir süre öncesine kadar ama paçalarından bok akarlen bize çamur atmaları şahsen benim çok sinirimi bozuyor artıkAslında ben bu işte bir beis görmüyorum. Resmi olarak, gayet de yapılabilir.
Bir çok iki takım sahibi var, A'dan B'ye oyuncusunu götüren/getiren.
İşin sorun olan kısmı, bunu Gs yapmış olsaydı, tüm konvansiyonel/sosyal medya yıkılırdı.
Zaten bir çok konuda (finansal konular, hatta hakem kararları da dahil) iki takım adına bir standart yakalasak, bir çok şey düzelecek de...
Beis yok zaten. Sorun şurada daha düne kadar sevgi limit tanımaz diyenler, İrfancan'ın transfer bedelleri, yahu daha sezon başında Aziz Yıldırım'ın Mou'nun maaşını nasıl böleceği imaj hakları vb. konusunda Ali Koç'un bu gayri hukuki değil ki hukuki yapılabilir bir durum demesine rağmen konu GS olunca sanki kendileri yapmıyormuş gibi hukuk dışıymış gibi algı yapmaları ve hiç bir basın mensubunun da "siz geçen senelerde sevgi limit tanımaz sloganı yaptınız, yine daha bu sezon başı Aziz Yıldırımla konuşmanız duruyor şimdi neye göre şikayet ediyorsunuz siz yapınca hukuki başkası yapınca anormal mi?" sorusunu sormaması yada soramaması.Aslında ben bu işte bir beis görmüyorum. Resmi olarak, gayet de yapılabilir.
Bir çok iki takım sahibi var, A'dan B'ye oyuncusunu götüren/getiren.
İşin sorun olan kısmı, bunu Gs yapmış olsaydı, tüm konvansiyonel/sosyal medya yıkılırdı.
Zaten bir çok konuda (finansal konular, hatta hakem kararları da dahil) iki takım adına bir standart yakalasak, bir çok şey düzelecek de...
Aynı şeyi söylemişiz üstat.Beis yok zaten. Sorun şurada daha düne kadar sevgi limit tanımaz diyenler, İrfancan'ın transfer bedelleri, yahu daha sezon başında Aziz Yıldırım'ın Mou'nun maaşını nasıl böleceği imaj hakları vb. konusunda Ali Koç'un bu gayri hukuki değil ki hukuki yapılabilir bir durum demesine rağmen konu GS olunca sanki kendileri yapmıyormuş gibi hukuk dışıymış gibi algı yapmaları ve hiç bir basın mensubunun da "siz geçen senelerde sevgi limit tanımaz sloganı yaptınız, yine daha bu sezon başı Aziz Yıldırımla konuşmanız duruyor şimdi neye göre şikayet ediyorsunuz siz yapınca hukuki başkası yapınca anormal mi?" sorusunu sormaması yada soramaması.
Gümrüğe takılmış diyorlarSikinyar Bey geldi mi