Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz bugün 10 kişi oynadık kerem sayesinde
hatta mertensde ne yazık ki sahada yoktu

adamlar ortasahayı tek başına ayakda tutan torreiraya laf atıyor 🤦‍♂️

Allahım sen normal kullarına sabır ver
Esas sahada olamayan torreira idi. Hiçbir ikili mücadeleyi kazanamadı, nasıl ayakta tutuyor. Kafa topu zaten alamıyor ikili mücadele kazanamadı attığı tüm paslar rakibe gitti. Torreia malesef 1 aydır kötü durumda bugün de dip yaptı

yine yalan söylüyorsun

ilk yarı atak olmadan kestiği rahat 5 top vardır ortada ki tüm topları topladı adam
başak atak bile yapamadı
kafayla kesilen her topu topladı her topu neredeyse

kimbilir hangi maçı izledin

ikinci yarının 70. dakikasından sonra yorgunlukdan oyundan düştü topları toplayamayınca her top başakda kaldı
birde ikinci yarı bariz her topu havadan oynadı başak

sebebide keremdir!!!!

şu maçları doğru düzgün izle!!!!
Dediğin gibi olmadı dolanıyodu sahada

Kerem yine çok çok rezil olmasa onu bile gölgede bırakacaktı

Ztn söylediğim savların hiçbirine karşı argüman sunamayıp sadece "bugün top kesti kesmedi" üzerinden tüm mesajı şekillendirmen de doğrunun ne olduğunu bizlere gösterdi

Esas sahada olamayan torreira idi. Hiçbir ikili mücadeleyi kazanamadı, nasıl ayakta tutuyor. Kafa topu zaten alamıyor ikili mücadele kazanamadı attığı tüm paslar rakibe gitti. Torreia malesef 1 aydır kötü durumda bugün de dip yaptı

biz nasıl pozisyon vermedik ozaman aliciğim?! son 20 dakika hariç 1 dakika oyunu vermedik başakşehire

bu nasıl mümkün oldu sizce :)

ne izliyorsunuz siz anlamıyorum

Allah var genelde kazanıyoruz yerelde sonuç anlamında iyiyiz ama oyun hiç tatmin etmiyo beni

2.5 senede hem oyundan süper keyif aldığımız hem de sonucun iyi bittiği kaç tane maç izledik ki

Sence bu konuştuğumuz sorunlara bi kafa patlatıyomudur teknik ekip
Bugunku mac ozelinde ben cok sikayetci degilim. Hoca icin de Cagdas hiyarina puan vermem3k onemliydi. Kupa macinda da kaybetmek buyuk bir sey degildi belki ama bu herifle bir cekismesi var kisisel olarak gordugum kadariyla. Zaten bokngibinbir hakem ve hava vardi. Hem ilk yariyi namaglup bitirmek gibi bir hedef te vardi. Dolayisiyla be yapilmqsi gerekiyorsa oyle yapildi. Gomulmek gerekiuorsa oyle yapti. Gec yapti ama yapti. Sallai'nin son yirmi dakika girip bu kadar kotu katki verecegini de bilemezdi. Top tutacak adam oydu. En azindan one cikinca.

Genel anlamda ise yeterince ustune dustugunu zannetmiyorum. Her lig arasinda 10 gunun en az 5'ini tatilde geciriyor. Yani.

Son 3 sene hic katkisi yok diyemeyiz. Hakkini yemeyelim. Ama temposu ve formu olmayinca orta saha icin dezavantaj oluyor. Bu siralar gercekten cok formsuz.
Hiç katkısı yok denmez tabi katkısı oldu ama yeterli değil ve sanıldığı kadar iyi değil

Kerem demirbayı da geçen sene çok savunanlar,os da ne güzel idare ediyo diyenler vardı ama sara yı izledikten sonra öyle bir düşünce kalmadı kimsede

Yarın şöyle bi melo olmasa da fernando gibi biri gelsin ne kadar eksik olduğu o zaman daha net görülecek

Ne önemi var ki transferin

Avrupa'da osurtacaklar işte karton 4-2-3-1 ekibimizi

Ligde de bu topçulara kaldık işte bundan iyisini mi alcaklar ki

Gasaray tarihinde oynamış en iyi DOS hakkında bunları düşünmek nasıl mümkün oluyor anlayamadım doğrusu ahbert
Hangi maddeler yanlış tekzip eder misin

Ayrıca melo varken toreiraya tarihin en iyi dosu demene de ne denir ki reyis bilemedim

Tugayla suat net daha iyi,melo bence 1 no,fernando dahs iyi,batista ve saidou dan bile iyi diyemem

Jem pauldur mehmet güvendir performansını göremediğimiz için linderothtur anca bunlardan iyidir bana göre

biz nasıl pozisyon vermedik ozaman aliciğim?! son 20 dakika hariç 1 dakika oyunu vermedik başakşehire

bu nasıl mümkün oldu sizce :)

ne izliyorsunuz siz anlamıyorum
Evet başka bir şey izliyoruz. Torreiranın iyi olduğu zamanları da biliyoruz
Sofascore orada git bak bir tane iyi istatistikği yok
İkili mücadele rezil
Hava topu kazanma yok
Pas hatası tavan
Top kaybı uçmuş

Hakem biraz daha algılara kapılda kırmızıyı da yiyecekti.

Evet başka bir şey izliyoruz. Torreiranın iyi olduğu zamanları da biliyoruz
Sofascore orada git bak bir tane iyi istatistikği yok
İkili mücadele rezil
Hava topu kazanma yok
Pas hatası tavan
Top kaybı uçmuş

Hakem biraz daha algılara kapılda kırmızıyı da yiyecekti.
Sofaya göre Demirbay bugün Torreira'dan iyiydi

Katılıyor musun buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt