Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayı sofayi hackleyecegine top oynasaydinda öyle alsaydın puanı
Sofaya bakarsak takımın 4-5 iyi oyuncusundan biriymiş Demirbay. İzlemesek inanacağız.

Torreira son maçlarında beklenenin altında, buna itirazım yok fakat bugün engellemiş olduğu bir çok tehlike var.
Demirbay'ın hayalet ve kaçak oyununa Mertens'in de gününde olmaması eklenince ayakta kalan ve oyunda kaybolmayan isimlerdendi Torr.

Yav Demirbay ikinci yarı 60'a kadar pas atmadı, karambolde bir topa dokundu o kadar. Millet Torreira'ya taktı mı bırakmıyor. Oyun kurmaya çalışıyoruz Kerem topun olduğu yerden 30 mt uzakta. 0 faul yapmış, 0 da faul almış. Yani adam etliye sütlüye bile karışmamış maç boyu.

*Kaan bir defans oyuncusu icin normalinden zeki bir oyuncu. Kafasi calisan bir oyuncu ayrica *kreatifligi de fena degil ama en buyuk dezavantaji fizigi maalesef.
* . bugun macta begendigim bariz yonu ne idi dersen ;
sag bek bolgesinden uzun topla nokta atisi bir kaz kez
rakip ceza sahasi on cizgisi bolgesine gonderdigi invert tandansli ters toplar verimli idi . hatta mac devam ederken -sonlara dogru bu durumu not ettim mac sonu yazarim diye.

biz bugün 10 kişi oynadık *kerem sayesinde
hatta mertensde ne yazık ki sahada yoktu

adamlar ortasahayı tek başına ayakda tutan torreiraya laf atıyor 🤦‍♂️

Allahım sen normal kullarına sabır ver
*.kerem net macin en etkisiz ismi idi bencede .
acikcasi , takim oyunu saha kurgu denge ayari baglaminda sezonun 2.yarisi adina beklentim *yedek den bile girmemesi yonunde .*kendi basliginda son mesajda nacizane degindim . devre arasi yollar ayrilip beklentim yerine biri alinmasi yonunde.

bu mactan bagimsiz ,orta saha ozelinde efe de henuz hazir gorunmuyor. kiraya verilirse,rotasyona bir isim daha alinabilir.

ilk 11 cikmasini yeterli bulmadigim -maca sonradan giren- berkan
bugun daha bi net belirgindi bi tik hantallasmis,pres,ileri geri kosu babinda . keza , pas konusunda da onceki donemine nazaran daha da gerilemis buldum .
caylak degil,yeni de gelmedi, ki, ligi de biliyor. kac dakika alirsa alsin, en azindan enerjiik olur basar eder. top geldiginde de bir al ver yapar oyunu rolanti adina bir seyler sunar derken, pasif vb kalmasi eksi bir goruntu idi .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

* . bugun macta begendigim bariz yonu ne idi dersen ;
sag bek bolgesinden uzun topla nokta atisi bir kaz kez
rakip ceza sahasi on cizgisi bolgesine gonderdigi invert tandansli ters toplar verimli idi . hatta mac devam ederken -sonlara dogru bu durumu not ettim mac sonu yazarim diye.

*.kerem net macin en etkisiz ismi idi bencede .
acikcasi , takim oyunu saha kurgu denge ayari baglaminda sezonun 2.yarisi adina beklentim *yedek den bile girmemesi yonunde .*kendi basliginda son mesajda nacizane degindim . devre arasi yollar ayrilip beklentim yerine biri alinmasi yonunde.

bu mactan bagimsiz ,orta saha ozelinde efe de henuz hazir gorunmuyor. kiraya verilirse,rotasyona bir isim daha alinabilir.

ilk 11 cikmasini yeterli bulmadigim -maca sonradan giren- berkan
bugun daha bi net belirgindi bi tik hantallasmis,pres,ileri geri kosu babinda . keza , pas konusunda da onceki donemine nazaran daha da gerilemis buldum .
caylak degil,yeni de gelmedi, ki, ligi de biliyor. kac dakika alirsa alsin, en azindan enerjiik olur basar eder. top geldiginde de bir al ver yapar oyunu rolanti adina bir seyler sunar derken, pasif vb kalmasi eksi bir goruntu idi .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .
Çok güzel analiz etmişsin kerem bugün mevkisiz oynadı ne defansta görebildik ne ofansta mertense bağlantı olamadı defans da takımı ileri itemeyince kayboldu. Berkan daha erken alınabilirdi. Sara da sara tek diyebileceğim bu. Sara olmayınca ne mertens ne yunus istediği topları alabildi. Maç önü de yazdım linç yedim. Sarayı yedeklemek lazım deyince. Teknik dikine oynayan bir topçuya daha ihtiyacımız var. Bugün maçta birkaç pozisyon dikkatimi çekti. Sara o pozisyonlarda dikine gidip açık yerleri iyi degerdirirdi. Yapamadık.

Dönem bitecek, transferler nerde?

aloooo yönetimm uyumaaaa. Hazir avantaji yakalamisiz, bu kahpelere ölumcul darbeyi vurmak icin, avrupa icin yapin ṣu transferleri artiik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt