Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.171
- 25.502
- 3.183
Bu avatar ne yav kediyi gördüm de gerisini çıkartamadımAhmet denizci klavyeyi yağladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu avatar ne yav kediyi gördüm de gerisini çıkartamadımAhmet denizci klavyeyi yağladı
Sofaya göre Demirbay bugün Torreira'dan iyiydi
Katılıyor musun buna
Yastık ağabey yavBu avatar ne yav kediyi gördüm de gerisini çıkartamadım
Tövbe est.Yastık ağabey yav
Ayiptir soylemesi g.t gibi gorunuyor, renktas.Yastık ağabey yav
@Oğuzhan Sesko ahbertim yastık mastık dinlemez saplarYastık ağabey yav
Sofaya bakarsak takımın 4-5 iyi oyuncusundan biriymiş Demirbay. İzlemesek inanacağız.Dayı sofayi hackleyecegine top oynasaydinda öyle alsaydın puanı
* . bugun macta begendigim bariz yonu ne idi dersen ;*Kaan bir defans oyuncusu icin normalinden zeki bir oyuncu. Kafasi calisan bir oyuncu ayrica *kreatifligi de fena degil ama en buyuk dezavantaji fizigi maalesef.
*.kerem net macin en etkisiz ismi idi bencede .biz bugün 10 kişi oynadık *kerem sayesinde
hatta mertensde ne yazık ki sahada yoktu
adamlar ortasahayı tek başına ayakda tutan torreiraya laf atıyor
Allahım sen normal kullarına sabır ver
Bu adami kavgalar icin kadroda tutmaliydik, aninda girisiyoduİsmail Çipe 2.0
Çok güzel analiz etmişsin kerem bugün mevkisiz oynadı ne defansta görebildik ne ofansta mertense bağlantı olamadı defans da takımı ileri itemeyince kayboldu. Berkan daha erken alınabilirdi. Sara da sara tek diyebileceğim bu. Sara olmayınca ne mertens ne yunus istediği topları alabildi. Maç önü de yazdım linç yedim. Sarayı yedeklemek lazım deyince. Teknik dikine oynayan bir topçuya daha ihtiyacımız var. Bugün maçta birkaç pozisyon dikkatimi çekti. Sara o pozisyonlarda dikine gidip açık yerleri iyi degerdirirdi. Yapamadık.* . bugun macta begendigim bariz yonu ne idi dersen ;
sag bek bolgesinden uzun topla nokta atisi bir kaz kez
rakip ceza sahasi on cizgisi bolgesine gonderdigi invert tandansli ters toplar verimli idi . hatta mac devam ederken -sonlara dogru bu durumu not ettim mac sonu yazarim diye.
*.kerem net macin en etkisiz ismi idi bencede .
acikcasi , takim oyunu saha kurgu denge ayari baglaminda sezonun 2.yarisi adina beklentim *yedek den bile girmemesi yonunde .*kendi basliginda son mesajda nacizane degindim . devre arasi yollar ayrilip beklentim yerine biri alinmasi yonunde.
bu mactan bagimsiz ,orta saha ozelinde efe de henuz hazir gorunmuyor. kiraya verilirse,rotasyona bir isim daha alinabilir.
ilk 11 cikmasini yeterli bulmadigim -maca sonradan giren- berkan
bugun daha bi net belirgindi bi tik hantallasmis,pres,ileri geri kosu babinda . keza , pas konusunda da onceki donemine nazaran daha da gerilemis buldum .
caylak degil,yeni de gelmedi, ki, ligi de biliyor. kac dakika alirsa alsin, en azindan enerjiik olur basar eder. top geldiginde de bir al ver yapar oyunu rolanti adina bir seyler sunar derken, pasif vb kalmasi eksi bir goruntu idi .
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
Benim için fark etmez. Bandırır geçerim.@Oğuzhan Sesko ahbertim yastık mastık dinlemez saplar
Katılıyorum. Ama benim yorumum torreira standardı ve beklentileriyle ilgili. Torreira çok düştü malesef. Demirbayın zaten maç temposu yok kıyas yanlışSofaya göre Demirbay bugün Torreira'dan iyiydi
Katılıyor musun buna
Sallai kabul etmez o maaşı alamazAcaba Sildillia için para + Sallai gibi bi teklifi kabul ederler mi