Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kokuyu iyi bilirim. transferin son günü yine birileri gelir gibi. maalesef transfer bitirme olayında fenerbahçe'nin futbolu kadar vasatız.

Dursun ozbek istifa

dursun ver lan istifanı

1000068898.webp

harcayacak 20-25 milyonun varsa mika olmasa da olur illa biri bulunur
Okan hoca üçlü sistemi bıraktı.Neden mikaya gittik anlamıyorum.
Bence bu paralara kanat oyuncusu alınsa daha iyi olur.Hem böyle bir adam gerekirse üçlü sistemde bile oynar.Tabiki bu seferde barış ve yunus var.Ama barışı sezon sonu satıp onun yerinede geçebilir alınan oyuncu.

Veya ofansif bir orta sahada olur.8,5 gibi.Böyle bir adamada basabiliriz parayı.
Kalitesinden bağımsız tarz olarak mika gibi bir oyuncuya bu paraları vermek anlamsız geliyor.

Çok güzel analiz etmişsin* kerem bugün mevkisiz oynadı ne defansta görebildik ne ofansta mertense bağlantı olamadı defans da takımı ileri itemeyince kayboldu. Berkan daha erken alınabilirdi. Sara da sara tek diyebileceğim bu. Sara olmayınca ne mertens ne yunus istediği topları alabildi. Maç önü de yazdım linç yedim. Sarayı yedeklemek lazım deyince. Teknik dikine oynayan bir topçuya daha ihtiyacımız var. Bugün maçta birkaç pozisyon dikkatimi çekti. Sara o pozisyonlarda dikine gidip açık yerleri iyi degerdirirdi. Yapamadık.
sevgili ozkan ,

*. oncelikle tskler .

sara & lucas'in yedeklenmesi elzem. dedigin gibi en azindan bir adet kompakt yedek sart en azindan kilit hibrid roldeki sara dolayli . ki, bu durumu bu sezon maclar ilerlerken belirtmistim nacizane. nerdeyse her iki oyuncu da dinlenmeden oynadi lig ve uefa . derken sonraki surecte sara sakatlandi. illa sara sakatligi sonrasi
k demirbay'in son durumunu gordukten sonra mi adim atilacak , son durumu herkes gordu . umarim hoca da gormus ve cozum odakli adim atar .
ki , bu da halen muallak . <- > ille de ofans olsun fransa liginden bahse gecen ikili den biri olsun fikrine kapilip gidiliyor . . .
cidden anlamsiz bir durum .

once bu yedek bolge durumu merkez orta saha icin halledersin, sag bek'e de saglam bir ismi alirsin , ondan sonra istedigin mevkiye isim getir. -diger turlu ben pek saglikli bulmuyorum mevcut alternatifsiz ve kimi yetersiz mevkilerin dokunulmadan lig uefa devam edilmesi fikrini .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Chukwuemeka kiralık yollanacakmış, acil çökün

Chukwuemeka acil kiralanmalı

Okan hoca üçlü sistemi bıraktı.Neden mikaya gittik anlamıyorum.
Bence bu paralara kanat oyuncusu alınsa daha iyi olur.Hem böyle bir adam gerekirse üçlü sistemde bile oynar.Tabiki bu seferde barış ve yunus var.Ama barışı sezon sonu satıp onun yerinede geçebilir alınan oyuncu.

Veya ofansif bir orta sahada olur.8,5 gibi.Böyle bir adamada basabiliriz parayı.
Kalitesinden bağımsız tarz olarak mika gibi bir oyuncuya bu paraları vermek anlamsız geliyor.
Hoca üçlü oynamayı sevdi bence mika ve benzer profile gitmesinin tek sebebi bu

8 puanlık fark var diye yine ağırdan alacaklar, yarından itibaren bahaneler çıkar ortaya. Lyon avrupa kupası maçı var şöyle böyle diye diye ay sonunu 0 transfer ile kapatırız

Iddaya gore

Mika Gagasaraydan sure istemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt