Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Ben bu kokuyu iyi bilirim. transferin son günü yine birileri gelir gibi. maalesef transfer bitirme olayında fenerbahçe'nin futbolu kadar vasatız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ozbek istifa
dursun ver lan istifanı
bardağı burnuna götürmüş - eliptik bir bardak.
bardağı burnuna götürmüş - eliptik bir bardak.
sanırım içemiyor görselde diyeceğim ama zaten bardak boş.
Okan hoca üçlü sistemi bıraktı.Neden mikaya gittik anlamıyorum.harcayacak 20-25 milyonun varsa mika olmasa da olur illa biri bulunur
sevgili ozkan ,Çok güzel analiz etmişsin* kerem bugün mevkisiz oynadı ne defansta görebildik ne ofansta mertense bağlantı olamadı defans da takımı ileri itemeyince kayboldu. Berkan daha erken alınabilirdi. Sara da sara tek diyebileceğim bu. Sara olmayınca ne mertens ne yunus istediği topları alabildi. Maç önü de yazdım linç yedim. Sarayı yedeklemek lazım deyince. Teknik dikine oynayan bir topçuya daha ihtiyacımız var. Bugün maçta birkaç pozisyon dikkatimi çekti. Sara o pozisyonlarda dikine gidip açık yerleri iyi degerdirirdi. Yapamadık.
Dursun ozbek istifa
Chukwuemeka kiralık yollanacakmış, acil çökün
Hoca üçlü oynamayı sevdi bence mika ve benzer profile gitmesinin tek sebebi buOkan hoca üçlü sistemi bıraktı.Neden mikaya gittik anlamıyorum.
Bence bu paralara kanat oyuncusu alınsa daha iyi olur.Hem böyle bir adam gerekirse üçlü sistemde bile oynar.Tabiki bu seferde barış ve yunus var.Ama barışı sezon sonu satıp onun yerinede geçebilir alınan oyuncu.
Veya ofansif bir orta sahada olur.8,5 gibi.Böyle bir adamada basabiliriz parayı.
Kalitesinden bağımsız tarz olarak mika gibi bir oyuncuya bu paraları vermek anlamsız geliyor.
Nuri cairneyi istiyormuş bi tweete 2 haber yazmışnuri istiyomus
sever misin