Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirsinler Junior Kroupi'yi hem daha ucuza halolur. Ayrica yasi daha 18 yani cok daha fazla potansiyele sahip biri bence suan ismi gecen oyuncularla kiyaslayinca.

Skriniar da geliyorsa gelsin bir hafta daha onu beklemeyelim artik.

7-8 civarı teklif edip üzerine de yusufu da kiralık verelim.
Değişik bir herif yav. İhtiyacımız var böyle bir adama bats denilen herif laubali ve üzerine de kayboluyor

1736802635016.webp

Bazi arkadaşların gözünde Romulo

Ludovic Blas'i hocamizin isteyecegini sanmiyorum ama Gouiri ile ilgileniyoruz madem, o vakit Blas icin bir dusunseler fena olmaz. Forvet profilinden daha cok ofansif orta saha ama hem kanatlarda hem merkezde oynayabilir.

Kumasi iyi topcu bakma bazi mesajlara, bir cogu kuzey afrikali diye oyuncuyu istemiyor onu anlarim da ama oyuncunun kotu oldugunu soyleyen hic izlememistir buyuk ihtimal.
Bu adam Fransa'da dogmus oyun stili hoşuma gitti top sürüyor çalım atıyor golde atıyor. İstikrarlmi onu bilmiyorum

Gouri sakatlık problemi var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam Fransa'da dogmus oyun stili hoşuma gitti top sürüyor çalım atıyor golde atıyor. İstikrarlmi onu bilmiyorum
2 sene evvel epey ucuyordu ama son senesinde duraklamaya basladi. Takimin performansindan mi kaynakli yoksa kendini mi veremiyor onu iyi arastirmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt