- 3 Haziran 2015
- 56.948
- 66.073
- 4.143
İsterAmine gouriyi ister mmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsterAmine gouriyi ister mmisin
Bu romuloya milli takima alak

İstiyon mu bu adamiamine gouri
örnek alalım?Küfür iması içerecek şekilde futbolcu telafuzlarına son verelim.
Topçu olarak begeniyon muListedeki alternatiflere bagli, ayrica fiyati da onemli.
adamsan etseneben küfür ederim arkadaş
Bu Furkan arada mağaradan çıkıp uyarı veriyor robot gibi heriförnek alalım?
Kumasi iyi topcu bakma bazi mesajlara, bir cogu kuzey afrikali diye oyuncuyu istemiyor onu anlarim da ama oyuncunun kotu oldugunu soyleyen hic izlememistir buyuk ihtimal.Topçu olarak begeniyon mu
Bu adam Fransa'da dogmus oyun stili hoşuma gitti top sürüyor çalım atıyor golde atıyor. İstikrarlmi onu bilmiyorumKumasi iyi topcu bakma bazi mesajlara, bir cogu kuzey afrikali diye oyuncuyu istemiyor onu anlarim da ama oyuncunun kotu oldugunu soyleyen hic izlememistir buyuk ihtimal.
izmirli vinicisu başımıza topçu ettiler
2 sene evvel epey ucuyordu ama son senesinde duraklamaya basladi. Takimin performansindan mi kaynakli yoksa kendini mi veremiyor onu iyi arastirmak lazim.Bu adam Fransa'da dogmus oyun stili hoşuma gitti top sürüyor çalım atıyor golde atıyor. İstikrarlmi onu bilmiyorum
Eren dışında transfer beklemiyorum
Bacary SagnaGözden düsmüs bir Sag Beki opsiyonla kiralariz diye düsünüyorum. Son günlerde belki bir menajeri önerisi satin alinabilir. Hele AL'de ilk 8e girersek.