- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Yok öyle birseyEren dışında transfer beklemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle birseyEren dışında transfer beklemiyorum
6 sene evvel çapraz bağı kopmuştu ama ondan sonra ciddi birşeyi yokGouri sakatlık problemi var mı
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağmur var şu an.Lemina bitmiş gibi bir hava var dışarıda.
Bacary Sagna
konya puan alsaydı sana nude atacaktımben küfür ederim arkadaş
Torreira da yine kalça ve kuvvet var, Jelert de hiç yokJelert daha genç bu çocuğun kariyerini torreira muadili olarak çizmemiz lazım.
Bunula ilgili bir kaç olumlu ışık veriyor kendisi.
Bek olmaz kendisi de kabul etsin. 2 sene sonra kendisinden müthiş bir torreira muadili olur.
Top taşıyabiliyor, hızlı çıkış yapıyor, şok press için uygun.
Torreira da zaten bizde bunları yapıyor.
O nedenle 2 sene sonra torreira giderse ne yaparız diye düşünemek yerine elimizdeki en uygun herifi o bölgeye çevirmemiz lazım.
Danimarkada bunun çok örneğini gördük o nedenle hocaya bu konuyu biri açmalı.
Orası eksiklik sayılabilir ancak kalça ve bel güçlendirmesiyle 2 seneye güçlenebilir. Nelsson 3 sene önceki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var.Torreira da yine kalça ve kuvvet var, Jelert de hiç yok
Katılıyorum Sari kirmizi Emojiler barindirip Gs ile alakalı olmayan twitler derhal yasaklanmalısarı kırmızı görünce gs haberi sandım![]()
2si hatay macinda görebilir. Ondan sonra icerde konya ile oynuyoruz galibaEkli dosyayı görüntüle 274833
Fbye kadar şunları temizleyelim yenilerini eklemeyelim