Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav transfere gerek yok şimdi azıcık bekle jelert gibi panik transferi yapma skriniar napoliye gitmeyecek azıcız önsezi yav italyaya gitmeynce mecbur elde kalcak sana paslicaklar, okafor transferi olmuyor milan kanat almaz yani rashford işi olmaz 9.5 için fırsat transferi olarak beklet ondan bğaımsız bir 9.5-10 oynayanilen oyuncu al mika olmadı mı git correa çek gouiri denen bedeviye gerek yok. Bu kadar basit yav azıcık analiz yeter
Rahatladım bunu okuyunca

26463.webp

Aslında olmicak iş değil domino taşı etkisine bağlı herşey bi hafta sonra işler tersine de dönebilir ama fırsat transferleri için kontenjan bekletmek her ne kadar riskli dursa da daha mantıklı skriniar gelmeden nelssonu göndermeyiz zaaten. Rashfordun da ben eninde sonunad bize kalacağını düşünüyorum

zor mu arkadaş 15 milyona 2 nokta transfer yapmak yaw

yok mu çempiyınşipte birileri
15 e 2 adam bulur muyuz bilmemde Sara ordan 19 a geldi mesela

ama arayan bulur mutlaka * kısa kontratla tutarsa sezon sonu yapıştırır.

devre arası 1 adama über fırsat olmadığı sürece 20 25 yapıştırmak hata geliyor bana.

Yav transfere gerek yok şimdi azıcık bekle jelert gibi panik transferi yapma skriniar napoliye gitmeyecek azıcız önsezi yav italyaya gitmeynce mecbur elde kalcak sana paslicaklar, okafor transferi olmuyor milan kanat almaz yani rashford işi olmaz 9.5 için fırsat transferi olarak beklet ondan bğaımsız bir 9.5-10 oynayanilen oyuncu al mika olmadı mı git correa çek gouiri denen bedeviye gerek yok. Bu kadar basit yav azıcık analiz yeter
Bir şey diyeceğim niye panik transferi oluyor ki.4 aydır kanat bölgesinde 2 oyuncuyla idare ediyoruz birinin bağları kopuyordu az daha. Diğeri false 10 oynuyor.
Forvet oyuncun 2.5 ay önce sakatlandı sezonu kapattı.

Bek oyuncun yok. Kasım ayından beri de stoper bakıldığını cümle alem biliyor.

Özetle en iyi ihtimal 2 aydır hangi bölgelere oyuncu lazım belli. Transferin açılacağı dönem de belli.
Şimdi burada zaten kısıtlı dönemde oyuncular için kulüpleriyle çoktan görüşülüp anlaşıp transfer açılır açılmaz almak mı panik transferi yoksa ağustos böcüğü gibi yatıp ona buna fake teklifler gönderip son hafta gardi nolur gel bize oyuncu al demek mi panik.

Kimse üst düzey oyuncu da istemiyor ki tutturmuşlar yazdan beri 25-30 milyonluk oyuncuları kovalayacağız sevdası.

Senin götünde ayı bağırıyor 3 oyuncudan 0 verim almışsın. Toplam 14 oyuncuyla 25 maç oynamışsın.

Verim alamadığın adamın yerine %20 verim alacağın bir insan evladı sahibi olsan kaybettiğin puanları da kaybetmezsin.

Ay sonuna kadar 2 oyuncu alırız diye düşünüyorum uefa listesine yetiştirmek icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt