- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Ahmet Denizci duyumuna ihtiyaç var ondan gelecek bir haber işleri başka yere taşır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güle gülewendel varsa
ben yokum
Vallahi begenen neyini begeniyor anlamakta zorluk cekiyorum ama Zaha'da oldugu gibi bunu da cok begendigini gorunce sasirmadim my friend.hayli hızlı ve hücmun bi kaç mevkisinde oynuyabilen bir oyuncu
ve de kolayca kiralanabilir
o açıdan tatava luzümsuz bu aşamada
Baskı olunca eli ayağına dolaşan oyuncu değil mi bu? Bize olmaz bu.timo wörnır ilaç olur
İsmin Savaş değil mi?Savaş kim lan
Ayaklari birbirine dolasiyor genelde kaleyi gordugu an.Baskı olunca eli ayağına dolaşan oyuncu değil mi bu? Bize olmaz bu.
Alman Aydın YılmazAyaklari birbirine dolasiyor genelde kaleyi gordugu an.
Bu sezon ligde 0 gol
gecen sezon ligde 2 gol
Werner sadece Bundesliga'da yapabiliyor onun disinda buyuk fiyasko oldugu acikca ortada.
?![]()
Galeriden BMW 3 Serisi 320i ED M Plus 2015 Model İstanbul 185.000 km Mavi - 26824551 | arabam.com
Galeriden BMW 3 Serisi 320i ED M Plus 2015 Model Otomobil ilanı arabam.com'da. Galeriden BMW 3 Serisi 320i ED M Plus 2015 Model Otomobil ilanını hemen sitemizden inceleyin. #26824551www.arabam.com
Formda olduğu dönemde bile Bjk stadında tezahüratlardan etkilenip çıkan oyuncunun baskının hat safhada olduğu bu ortamda başarılı olma şansı yok.Ayaklari birbirine dolasiyor genelde kaleyi gordugu an.
Bu sezon ligde 0 gol
gecen sezon ligde 2 gol
Werner sadece Bundesliga'da yapabiliyor onun disinda buyuk fiyasko oldugu acikca ortada.
Vallahi begenen neyini begeniyor anlamakta zorluk cekiyorum ama Zaha'da oldugu gibi bunu da cok begendigini gorunce sasirmadim my friend.
gpt senin jargonunla konuşuyor yav anlamadımulan Ahmet bu da nedir