Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Denizci duyumuna ihtiyaç var ondan gelecek bir haber işleri başka yere taşır

1736856167337.webp

@Hayri Cund ahbert naaptın gpt yi mi hackledin

hayli hızlı ve hücmun bi kaç mevkisinde oynuyabilen bir oyuncu
ve de kolayca kiralanabilir
o açıdan tatava luzümsuz bu aşamada
Vallahi begenen neyini begeniyor anlamakta zorluk cekiyorum ama Zaha'da oldugu gibi bunu da cok begendigini gorunce sasirmadim my friend.

Alper'e katiliyorum Werner o fizikle bu cöküsten sonra hic bir sekilde is yapamaz burada

Baskı olunca eli ayağına dolaşan oyuncu değil mi bu? Bize olmaz bu.
Ayaklari birbirine dolasiyor genelde kaleyi gordugu an.

Bu sezon ligde 0 gol
gecen sezon ligde 2 gol

Werner sadece Bundesliga'da yapabiliyor onun disinda buyuk fiyasko oldugu acikca ortada.

Ayaklari birbirine dolasiyor genelde kaleyi gordugu an.

Bu sezon ligde 0 gol
gecen sezon ligde 2 gol

Werner sadece Bundesliga'da yapabiliyor onun disinda buyuk fiyasko oldugu acikca ortada.
Formda olduğu dönemde bile Bjk stadında tezahüratlardan etkilenip çıkan oyuncunun baskının hat safhada olduğu bu ortamda başarılı olma şansı yok.

Vallahi begenen neyini begeniyor anlamakta zorluk cekiyorum ama Zaha'da oldugu gibi bunu da cok begendigini gorunce sasirmadim my friend.

Kel alaka olduğu gibi ben senin konusunu açtığın 700 scout bölümündeki futbolcunun çetelesini tutmadığımdan aynı kel alakalılıkta bi cevap veremeyeceğim, ayrıyetten Zahayı neden sevdiğim ve beğendiğiminin hesabını da vermiyecem neticesinde yıllarca Plde show yapmış bi adam ama şu an konusu değil. Werner ima ettiğim gibi hem 3lüde çift santfor oynuyabilir, 4lüde kanatlarda oynuyabilir, baya hızlı, gözden düşmüş vaziyette, bana göre devre arası mikutadzeye 25 vermektense bu tip bi hamleyle takıma derinlik katılabilir, o açıdan iyi bi hamle olur.

Werner gürültüden rahatsız olmuyor muydu nasıl oynayacak bizim statta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt