Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kızmakta haklısınız bu kulübün her zaman ana hedefi Avrupa olmalı ama bu rotasyonla olmayacağı yönetimin aksiyon alma hızına bakarsak Eşref Amca kadar hızı var o hızla Şubat ortası adam alsak ne olacak almasak ne olacak.

Geçen senede benzer yorumu yapınca benzer tepkileri almıştım ama sezon sonunda gördük ki 1 tur daha oynasak muhtemelen şampiyonluğu verebilirmişiz çünkü bazı gerçekler var rotasyon yetersiz Avrupa kadrosuna yazılı oyunculardan en az 3 tanesinden katkı bile alamayız.

Şu an soruyorum Avrupa'da çok iyiyiz mesela kim mutlu kim huzurlu her hafta skandal kararlarla hafta boyunca insanın aklına sokup zehir zembelek ediyorlar.

Açıkçası ilk hedef 10 sene üst üstte şampiyonluk olmalı artık Avrupa'dan bile önemli en azından bu namussuz, şerefsiz, hassiyetsizlerin nesli tükenir o zaman belki ülke futboluna güneş doğar.

1736855392319.webp

Amine Gouiri yi almak hayrımıza olur gibi

makatze ve skriniar olmayınca bizimkiler şaşırdı bence kime teklif yapsak diye

Geçen senede böyle olmuştu Dursun başkan sağolsun sol bek transferini ilk olarak transfer açılır açılmaz bitirmek istiyoruz demişti.

Zar zor son günlerde Köhn geldi Avrupa listesine yazamadık hatta hiç de gelmeyebilirdi, şampiyonluğa gidilen yolda Boey satıldı yerine aldıkları Aurier ile belki şampiyonluk verilecekti.

Şimdi hem lig hem Avrupa'da kusursuz gidiyoruz ama gidip yine içine sıçacaklar.

İfblilerin kökünü kuruttuk ama 2. Secenekte oyle dusun

Diger ihtimalde haziran 1de tek transferle size sokacaz demeye baslarlar
2. seçenekte fenerlilerin yanında bizim taraftarında yarısı o gerginlik üstüne sevinçle kalpten gideceği için beşiktaş arayı açma fırsatını yakalar. :asd:

wendel varsa

ben yokum

Biz tam olarak ne arıyoruz
Basıp giden forvet mi
Bağlantı kaşarı 10 no/ikinci forvet mi
Kanat forvet mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt