Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer beklerken Kadir ari

1736853306898.webp

Fransa Ligi futbolcu fabrikasıdır ve Hollanda'nın çok üstünde bir pazardır. O yüzden normal 20-25'lerin havada uçuşması.

Hollanda ve Portekiz ligleri ise birbirine benzer. Kafa takımların oyuncularının düşük seviyede çok sayıda maç oynayıp rahat rahat skor kasabildiği bir yer. Hollanda liginin seviyesi bana göre son 10 yılda ciddi derecede düştü. Sen bunu benden daha iyi biliyorsun bence.

Bu liglerden istatistiğine bakıp oyuncu almak çok büyük risktir. Gimenez mükemmel bir topçu da olabilir ama benim rahatsızlığım Transfermarkt'tan oyuncunun değerine bakıp üst düzey sanılma yanılgısı. Zaten o yüzden alıntıladım Oğuz isimli dostumuzu.

Temelinde Transferamarkt fiyat algısının insanları nasıl manipüle ettiği eleştirisi var.
Transfermarkt'i ciddiye almaya gerek yok onun uzerinden zaten deger bicilmez oyunculara. Burada oynadigi kulup, oyuncunun yasi/uyrugu (MT tecrubesi) + yaptiklarina bakmak lazim. Gimenez zaten Hollanda kamuoyununda ligin en iyi forveti olarak goruluyor. Feyenoord'da son yillarda dogru bir planlama ile iyi yonetilen bir kulup haline geldi. Eskiden cok fakirlerdi biraz bize benzeyen yanlari var kulup olarak, yani zor donemden gectikleri zamanlar cok oldu bundan dolayi da bizim bir ara 3-5 milyon euroya oyuncular baktigimiz gibi onlarda o tarz transferler yapmak zorundaydi.

Suan iyi yonetiliyor ve aldiklari oyunculari parlatip iyi paraya satmayi da ogrendiler yavas yavas. Yani su oyuncu mesela 5-6 yil once Feyenoord'da oynamis olsa belki o gunku sartlarda 10-15'e alabilirdin ama bugun bu oyuncudan 35-40 milyon euro bekliyorlar. Simdi teklif vardir yoktur bilemem orasini ama biz nasil Baris Alper icin mesela en az 25-30 bekliyorsak o sekilde bakmak lazim.

Oyuncuya gelirsek bize lazim olan bir oyuncu da degil zaten suan, yani yarin Osimhen veya Icardi gider cebimizde en az 30 milyon euro olur, o zaman bu tarz oyunculara bakarsin. Sonrasinda begenip begenmemek taraftarin kendisinde olan birsey.

Şubatın son transfer günü transfer yapılır bunu tüm "Gaasaraylılar" bilir.
Romulo'yu başkanları brightona götürür mü hemen?

4 Şubat 2025: ahmed kutucu 9 milyon Euro bonservis karşılığında Galatasaray’da

Bu işin sonu böyle biter arkadaşlar. Wahi, gimenez, david isimleri falan tamamıyla taraftarı oyalamak için

fb bizi kendi halimize bıraksa bu dar kadroyla çok daha puan kaybı olurdu

bi açıklama yapıyolar icardi körükleniyor
bi konuşuyolar yunus ateşleniyor falan

pokemon gibi 1. evreden 3. evreye geçiriyolar furbolcularımızı

tşk fb

Bu beceriksizler avrupada transferin kapanmasini beklemesin? Firsat transfer adina

4 Şubat 2025: ahmed kutucu 9 milyon Euro bonservis karşılığında Galatasaray’da

Bu işin sonu böyle biter arkadaşlar. Wahi, gimenez, david isimleri falan tamamıyla taraftarı oyalamak için
Oyalamak demeyelim de şanslarını deniyorlar topçular da devre arası tr ye gelmiyor diyelim.

Bence Jelert gitmeden sağ bek de gelmeyecek.
Başarısız görünmemek için kadroda 11 milyonluk oyuncu varken 2. sağ bek alınmaz

Üşenmedim baktım. Büyük bedellerle ihraç ettiği topçuların %90'ı ya çöp çıkmış yada beklenilenin çok altında performans göstermişler. Aşağıya link bırakıyorum. Linkte 4 sayfada 100 tane futbolcu var rekor transfer olarak addedilen. Büyük etki bırakan 7-8 tane topçu görebildim. Hep hücum futbolu benimsemenin ekmeğini yemişler. Tabi ki hücum futbolu ile birlikte zayıf defansif anlayış.

Hollanda ligi karapara aklama ligidir.

yaw gidin derinlik için 2-3 adam kiralayın bari

parayı sene sonu harcarız

harcamış olmak için 10luk adama 20 vereceğiz gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt