Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfermarkt'i ciddiye almaya gerek yok onun uzerinden zaten deger bicilmez oyunculara. Burada oynadigi kulup, oyuncunun yasi/uyrugu (MT tecrubesi) + yaptiklarina bakmak lazim. Gimenez zaten Hollanda kamuoyununda ligin en iyi forveti olarak goruluyor. Feyenoord'da son yillarda dogru bir planlama ile iyi yonetilen bir kulup haline geldi. Eskiden cok fakirlerdi biraz bize benzeyen yanlari var kulup olarak, yani zor donemden gectikleri zamanlar cok oldu bundan dolayi da bizim bir ara 3-5 milyon euroya oyuncular baktigimiz gibi onlarda o tarz transferler yapmak zorundaydi.Fransa Ligi futbolcu fabrikasıdır ve Hollanda'nın çok üstünde bir pazardır. O yüzden normal 20-25'lerin havada uçuşması.
Hollanda ve Portekiz ligleri ise birbirine benzer. Kafa takımların oyuncularının düşük seviyede çok sayıda maç oynayıp rahat rahat skor kasabildiği bir yer. Hollanda liginin seviyesi bana göre son 10 yılda ciddi derecede düştü. Sen bunu benden daha iyi biliyorsun bence.
Bu liglerden istatistiğine bakıp oyuncu almak çok büyük risktir. Gimenez mükemmel bir topçu da olabilir ama benim rahatsızlığım Transfermarkt'tan oyuncunun değerine bakıp üst düzey sanılma yanılgısı. Zaten o yüzden alıntıladım Oğuz isimli dostumuzu.
Temelinde Transferamarkt fiyat algısının insanları nasıl manipüle ettiği eleştirisi var.
Oyalamak demeyelim de şanslarını deniyorlar topçular da devre arası tr ye gelmiyor diyelim.4 Şubat 2025: ahmed kutucu 9 milyon Euro bonservis karşılığında Galatasaray’da
Bu işin sonu böyle biter arkadaşlar. Wahi, gimenez, david isimleri falan tamamıyla taraftarı oyalamak için
Bu beceriksizler avrupada transferin kapanmasini beklemesin? Firsat transfer adina

Sosyal medyasini takip etsen bilirsin.İcardi ne alemde duyan gören varmı?
Sosyal medyası evli insanlar için bir ateş hattı. Geçen benim hatun sevgilisiyle fotosunu görmüş. İyi yapmış wandaya diyor. Bide fenerliSosyal medyasini takip etsen bilirsin.
İcardi ne alemde duyan gören varmı?
Kadın bi benle yatmamış galibahala Wanda'yla ugrasiyormus
Hollanda ligi karapara aklama ligidir.Üşenmedim baktım. Büyük bedellerle ihraç ettiği topçuların %90'ı ya çöp çıkmış yada beklenilenin çok altında performans göstermişler. Aşağıya link bırakıyorum. Linkte 4 sayfada 100 tane futbolcu var rekor transfer olarak addedilen. Büyük etki bırakan 7-8 tane topçu görebildim. Hep hücum futbolu benimsemenin ekmeğini yemişler. Tabi ki hücum futbolu ile birlikte zayıf defansif anlayış.
![]()
Eredivisie - En pahalı transferler
Die Transfer-Rekordübersicht zeigt die teuersten Transfers der Eredivisie. Es wird unter anderem der Aufnehmende Verein und Ablösesumme aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr