Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ati zigi kusadasina geliyormus damat olarak bizim buraya kusadasispora alalim at ziginiAti Zigi fb de
yanina i eklemezsen raporlarim, en azindan ozaman benzemiyor maglum seyeAt zigi kusadasina geliyormus damat olarak bizim buraya kusadasispora alalim at zigini
Senimi kiricam ati zigi olsunyanina i eklemezsen raporlarim, en azindan ozaman benzemiyor maglum seye![]()
Rashford u istemezmisinay su rashford ismini duyunca kusasim geliyo

movinyo ile ömürlük anlasilmali.bu salaklar bütün parasını defansa harcayacak galiba![]()
çok şükür yarabbiallahhhhhh
Bunu görmemistim
gercekten ismi öyle ise ve burada yasaklanirsa, kendisini dislanmiz hisetmezmi sayin adminim?Beyler son defa soyluyorum sonra twitterdan gelip aglamayin 3 gun neden ceza aldim diye.
Oyuncularin ismini kufur imasinda seklinde yazip durmayin dun konuda 2x duyurusunu yaptik.
Hep oyle derler ama bu defalik oyle olsun.Bunu görmemistim
Sorun gercekte ismi oyle olmasi degil, burada saka manasiyla yanlıs baglamda kullanilmasi yani alakasiz bir post atilmasi hatta bir arkadas dun kufur manasinda yazmis o simdi 3 gun yok.gercekten ismi öyle ise ve burada yasaklanirsa, kendisini dislanmiz hisetmezmi sayin adminim?