Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takımın yumuşak karnı Afro oyuncular. Ne kadar kazma da olsalar çok zorlanıyoruz.
Transferler bu zaafa göre yapılmalı.

Salgin gibi birsey var harbiden herkes hasta olmaya basladi. Belcika'da hukumet hasta olan herkes yuz maskesi taksin demis galiba. Yine Cin birsey gondermistir buralara kesin.

Mika'ya 25 vereceğimize 8-9 a Romulo'yu yoklayalım. Geri kalanı hem sağ bek hem stoper oynayabilecek bir oyuncu profiline basalım.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hollanda'da maske fobisi var bu arada, maske tak diyince gulup duruyorlar. Onlar Cinliler icin diyorlar sanki ne demek oluyorsa.

Belcika'da tam tersi sanirim.

Yonetimden en azindan stoper isini bu hafta halletmeleri bekliyorum. Yani forvet isi zordur cunku genelde genc ve iyi forvetler cok para ediyor o yuzden pazarliklar kolay gecmez. Ama Skriniar geliyor mu gelmiyor mu? Gelmiyorsa B plani kimse onu halletmeye calissinlar zaten Nelsson var demeyin Nelsson'un oynadigi yok. 2 stoperle idare ediyoruz simdiye kadar.

Haciusmanoglunun sessiz kalmasini kendisini bir sekilde bu pislikten ayiklamaya calistiginin gostergesi. Koccocugundan talimat bekliyor da olabilir. Bi seyler planliyorlar gibi.

Yonetimden en azindan stoper isini bu hafta halletmeleri bekliyorum. Yani forvet isi zordur cunku genelde genc ve iyi forvetler cok para ediyor o yuzden pazarliklar kolay gecmez. Ama Skriniar geliyor mu gelmiyor mu? Gelmiyorsa B plani kimse onu halletmeye calissinlar zaten Nelsson var demeyin Nelsson'un oynadigi yok. 2 stoperle idare ediyoruz simdiye kadar.
Çok iyimsersin bence. Ay sonundan önce hiçbir transferde gelişme olmaz. Takım kazanarak gittiği sürece kılını kıpırdatmaz bu yönetim

Çok iyimsersin bence. Ay sonundan önce hiçbir transferde gelişme olmaz. Takım kazanarak gittiği sürece kılını kıpırdatmaz bu yönetim
Avrupa icin yapiyoruz diyorlar o yuzden ligdeki durumun cok etkileyecegini sanmiyorum, ha bir puan kaybinda cikip taraftari susturmak icin transfer yapabilir mi yapabilirler.

Transfer dönemi açılınca haberler birden kesildi ,çok ilginç ,Samiyen bile sustu

bu bony wilfriede benzeyen nijeryali sag bek ne durumda? olainami neydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt