Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm iyi ki vermemişler daha ne istiyon :asd:
Yok yav o bir örnek misal onun gibi çok örnek var bize geldi mi adamlar homeless gibi takılıyor anlayamıyorum.
24 yaşında danimarkalıya teklif vermedi herifler. Brezilyalı 25 yaşındaki sol ayaklı stoperesidik zoruyla 12 milyon teklif buluyoruz.

Anadoludaki heriflere 8-10 basıp duruyorlar.

Lig içinden transfer eskiden yapılırdı. Kabul. Şimdi ise Anadolu takımları (İstanbul takımları özellikle) aşırı fiyat çekiyorlar.

Kutucu için min 10 m Euro ister Eyüp.

Yok yav o bir örnek misal onun gibi çok örnek var bize geldi mi adamlar homeless gibi takılıyor anlayamıyorum.
24 yaşında danimarkalıya teklif vermedi herifler. Brezilyalı 25 yaşındaki sol ayaklı stoperesidik zoruyla 12 milyon teklif buluyoruz.

Anadoludaki heriflere 8-10 basıp duruyorlar.
satma konusundaki mahiriyetimiz eksik maalesef

boey ve ndiaye dışında iyi fiyata sattığımız adam çok azdır heralde

Hedef sirf lig icin olsa bu dedigin dogru.
Avrupa için alacağın adamın ligi tanıması, antremana başlaması, takıma oturması falan derkeb ligi de elden bırakabiliriz.

Kimse devre arası takımdaki iyi oyuncusu vermez. Değerini görse bile nadiren belki

Nerde kadro dışı olan var, sakat var, sorumsuz gamsız sıkıntılı tip var onu kakalamaya çalışırlar

Yada adama maaşının 3 katını vercen aklını bulandırcan.

Nerden bakarsan bak bombok bi dönem ara transfer

Sneijder Drogba piyangosu her zaman vurmaz valla

kutucu gelirse yapiyi bize tersten saplarlar

Yine son günler beklenecek transfer icin cünkü ne kiev macinda ne de ajax macinda yapilacak olan transferler oynayamiyor

Bunu bildikleri icin lig de puan farkini actigimiz icin subat ayina kalacak transferler

Gerceklerle yüzlesin,herzaman böyle oldu bu

Gecen sezon da uefa listesi verildikten sonra sol bek geldi bu yüzden berkan’la oynadik prag maclarini

aurier transferi neydi ya herifi yarım sezon aldık afrika kupasında finale çıktı, sakat geldi, idmana çıktı derken mayıs başında falan hazır oldu :asd:

Transfer muhabbeti son ucgunden ya aslında bizim kadromuz iyi transfere gerek yok yazın topçu aliriza kayacak göreceksiniz.

satma konusundaki mahiriyetimiz eksik maalesef

boey ve ndiaye dışında iyi fiyata sattığımız adam çok azdır heralde
Bunu satışla da ilişkilendiremiyorum açıkcası. Misal emin bizde oynasa ve çok iyi sezon geçirse teklif gelmezdi. 2 senedir ligden premier lige devre arası oyncu satılıp duruyor.

Misal Sivas yunus denen çocuğu satabilmek için ne yapmış olabilir ki.

Geçen Timuru projesini dinledim de acilen bizim onu hayata geçirmemiz lazım. Oynattıkça futbolcu üzerinde pay sahibi olduğun sonraki satıştan gelir elde edebileceğin bir işbirliği projesi oluşturmuş herif. Hazırdanokeyi veren 4-5 kulüp var ve biz oyuncuyu kiralayabileceğimiz yer bulamıyoruz.

Ortada sıkıntı var bence. Ya teklifler de geliyor kimsenin şeyinde olmuyor 150 milyon ulen kafasındalar yükseltmek için zorlamıyorlar bile yada farklı bir olay var kulüp içinde.

Avrupa için alacağın adamın ligi tanıması, antremana başlaması, takıma oturması falan derkeb ligi de elden bırakabiliriz.

Kimse devre arası takımdaki iyi oyuncusu vermez. Değerini görse bile nadiren belki

Nerde kadro dışı olan var, sakat var, sorumsuz gamsız sıkıntılı tip var onu kakalamaya çalışırlar

Yada adama maaşının 3 katını vercen aklını bulandırcan.

Nerden bakarsan bak bombok bi dönem ara transfer

Sneijder Drogba piyangosu her zaman vurmaz valla

Kendi liglerinde hedefi olmayıp parlayan oyuncularına iyi teklif gelirer kulüpler bırakır.

En azından ben maça girip skoru koruyacak oyuncular almamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada dün akşam konyadaki tunahanı ben acayip beğendim yav. Ayaklarına ayağı hakim bir çocuk cesareti de var. Bizim yusuf denen elemandan beklediğimiz her türlü aksiyonu 1 kuruş para verilmeden alınan genç heriflerin yapması acayip can sıkıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt